Dün Tokat bugün Amasya: BBP lideri Destici'nin makam aracı ikinci kez kazaya karıştı

Dün Tokat bugün Amasya: BBP lideri Destici'nin makam aracı ikinci kez kazaya karıştı

Büyük Birlik Partisi lideri Mustafa Destici'nin dün Tokat'ta kaza yapan makam aracı bugün Amasya'da bir kazaya daha karıştı. Makam aracını taşıyan çekicinin motor bölümü alev aldı. Çıkan yangında araçta hasar meydana gelirken yaralanan olmadı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici dün Tokat'ta kaza geçirdi. Meydana gelen kazada Destici ile koruması, şoförü ve BBP Tokat İl Başkanı Mustafa Omalar yaralandı.

5

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kazanın ardından kamyonete yüklenip İstanbul'a yola çıkan makam aracı bu sefer de Amasya'da kazaya karıştı.

9

Abdul Samet Cımbız yönetimindeki 60 ACM 572 plakalı çekicinin motor bölümünde Merzifon ilçesine bağlı Kayadüzü köyü civarında yangın çıktı. Alevler kısa süre içerisinde aracın etrafını sardı.

7

Suluova Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangını sürücü yara almadan atlattı.

8

Yanan çekici ve üstündeki araç, inceleme yapılmak üzere parka çekildi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN