Dünyanın en vahşi yılanı avlandı! Kutulara sığmadı: Bir lokmada insanı yutar

Dünyanın en vahşi yılanı avlandı! Kutulara sığmadı: Bir lokmada insanı yutar

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Dev yılanın boyunu görünce küçük dilinizi yutacaksınız. Dünyanın en vahşi yılanı avlandı! Kutulara bile sığmıyor. Uzmanlar son dakika olarak uyardı, bir lokmada insanı yutuyor. Çok dikkatli olun!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Yılanları incelemek için harekete geçen avcılar ise gördükleri dev yılan karşısında şoke oldular. Daha önce böyle bir şeyi görmeniz imkansız. Dünyanın en vahşi yılanı avlandı! Kutulara bile sığmıyor. Uzmanlar acil durum ilan etti. Bir lokmada insanı bile yutar. Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

gffgfgf.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Yılan avcıları tarafından paylaşılan görüntüler ise tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Yılanın uzunluğunu görünce küçük dilinizi yutacaksınız.

DÜNYANIN EN UZUN YILANI! BİR LOKMADA İNSANI YUTAR

Dünyanın en büyük yılanını görmeye hazır mısınız? Doğu Collier County'deki Big Cypress Ulusal Koruma Alanı'nda Napoli avcısı ve Ohio Eyalet Üniversitesi öğrencisi Jake Waleri dünyanın en büyük pitonunu yakaladı. 5,8 metre uzunluğunda olan piton, şimdiye kadar ölçülen en büyük yılan olarak tarihe geçti.

hgghhg-33.jpg

Bunu yapmanın oldukça zor olduğunu ifade eden Waleri, "Bunu yapabileceğimizi tahmin ediyordum ama olacağını bilmiyordum. Geçen yıl kuzenim ve ben neredeyse 5,7 metre uzunluğunda bir yılan yakaladık ve o büyüklükteki bir yılanla başa çıkabileceğimizi anladık." ifadelerini kullandı.

KUTULARA SIĞMIYOR BİLE...

Bu boydaki bir yılanın yakalanmasının oldukça zor olduğunu ifade eden Waleri, önce yılanı bastırmaya çalıştıktan sonra üzerine atladı. O andaki duygularını aktaran Waleri, "İlk başta sadece kuyruğu tuttum. Sonra arkadaşlarımdan biri bir ağ aldı ve kafasını sıkıştırmaya çalıştı ve bunun kazanma stratejisi olmadığını hemen anladık" dedi. 2020'den beri. "Beni ne yapacağımı bilemeyecek kadar korkutan tek yılan o" dedi.

gfgffg-40.jpg

HER YIL MUTLAKA BÜYÜYOR

Şimdiye kadar görülen en büyük burma pitonu rekorunun ikisi de Güney Florida'da kırıldı. Önceki rekor 5,4 metre uzunluğundaydı ve bu yılan, Ekim 2020'de Miami'nin yaklaşık 35 mil batısında yakalandı. Waleri, "Bu endişe verici çünkü bu yılanlar her yıl büyüyor. Bu büyük dişileri yumurtlamadan önce ekosistemden çıkarmalıyız." dedi.

Southwest Florida Conservancy biyolog Ian Easterling Çarşamba günü, yılanın muhtemelen son zamanlarda 100'den fazla yumurta bıraktığını ve bir sonraki yemeğini aradığını söyledi. Easterling, "Yerli vahşi yaşamımızı yerken büyüyorlar. Bonus şu ki, onu yakalayan bu adamlar resmi ölçümler için bize getirdiler." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN