Dünyanın sonu geldi! Herkes saklanacak yer arıyor, yılan uzmanları kırmızı alarm verdi: O canlı kendi türünü yemeye başladı

Dünyanın sonu geldi! Herkes saklanacak yer arıyor, yılan uzmanları kırmızı alarm verdi: O canlı kendi türünü yemeye başladı

Sıcaklıklar hızla artmaya başladı. Artan sıcaklıklar ile birlikte yılanlar yeniden yuvalarından fırlamaya başladı. Yaşanan son olay ise herkesi şoke etti. Dünyanın sonu geldi! Herkes saklanacak yer arıyor, yılan uzmanları kırmızı alarm verdi. O canlı kendi türünü yemeye başladı. Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

Dünyanın sonu geldi! Yılanlar artan sıcaklıklar ile birlikte yuvalarına halen girmiş değil. Peş peşe yılan haberleri gelmeye devam ederken yaşanan son olay tüyleri diken diken etti. Herkes saklanacak yer arıyor. Yılan uzmanları kırmızı alarm verdi. O canlı kendi türünü yemeye başladı!

DÜNYANIN SONU GELDİ! KENDİ TÜRÜNÜ YEMEYE BAŞLADI

Afrika'nın Kgalagadi Sınır Ötesi Parkı'nda yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Bir gezgin tarafından çekilen görüntüler herkesi şok etti. Daha önce böyle bir şeyi görmediniz. Bir Cape kobrası, gözlerinin önünde bir kabarık engereği ham yaptı. Canlı canlı yuttu.

kjkjkj-2023-10-06t092457-628.jpg

EVİNİZDE SAKLANACAK DELİK BIRAKMAYIN

Gelen görüntüler tüm dünyayı ayağa kaldırırken yılan uzmanlarından son dakika uyarısı geldi. National Geographic'e göre, kobraların ölü ve diğer yılanları yemesi normaldir. Kobralar genellikle yemekleri için özellikle kabarık engerekleri ararlar. Bohmer ve arkadaşlarının bir anlığına gördükleri manzara onlar için nadir olabilir ama vahşi doğada sıradan bir olay.

hghg-58.jpg

YILAN UZMANLARI KIRMIZI ALARM VERDİ

Videoyu çeken gezgin ise "Biraz şaşırtıcı ama hüzünlü sahneyi geride bırakarak kampa geri dönmek zorunda kaldık. Çok nadir görülen bir manzaraydı ve buna benzer bir şeye bir daha tanık olacağımdan şüpheliyim." diyerek şaşkınlığını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN