Düzce'de can pazarı: Duvarda asılı kalan araçta sıkıştılar

Düzce'de üç aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada bir araç istinat duvarına çarpıp orada asılı kalırken içindekiler sıkıştı. Sıkışanlar itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı. Feci kazada Zehra Bülbül (20) hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı.

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde saat 01.00 sıralarında iki otomobil ile bir hafif ticari aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.

9017113.jpg

Samet Ali Kurt yönetimindeki 81 EN 680 plakalı hafif ticari araç, karşı şeritten gelen Ali Bülbül idaresindeki 34 PL 5971 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle 34 PL 5971 plakalı otomobil, karşı istikametten gelen Eren Ozata hakimiyetindeki 81 FB 804 plakalı otomobile çarptı.

9017109.jpg

ARAÇ DUVARDA ASILI KALDI

Kazanın şiddetiyle Eren Ozata idaresindeki araç, yol kenarındaki istinat duvarına çarpıp orada asılı kaldı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

9017117.jpg

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

81 FB 804 plakalı otomobilde bulunan Zehra Bülbül (20) olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı kazada araç içinde sıkışan Beyzanur Bülbül ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

9017112.jpg

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada yaralanan sürücüler Eren Ozata, Ali Bülbül ve Samet Ali Kurt ile Beyzanur Bülbül, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi ve Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

9017114.jpg

Zehranur Bülbül’ün cansız bedeni ise kaza yerindeki incelemenin ardından Düzce Üniversitesi'nin morguna götürüldü.

9017116.jpg

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN