Edirne, Manisa ve Diyarbakırlılar cehennemin kapısı açıldı! Hata yapıp evden çıkmayın, Eyyam-ı Bahur hastanelik ediyor

Edirne, Manisa ve Diyarbakırlılar cehennemin kapısı açıldı! Hata yapıp evden çıkmayın, Eyyam-ı Bahur hastanelik ediyor

Son dakika haberi... Türkiye sıcak hava dalgasının etkisine girmiş durumda. El Nino'dan sonra etkisini gösteren Eyyam-ı Bahur Afrika sıcaklıklarını beraberinde getirdi. Vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Hava sıcaklıkları ne kadar artacak?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Edirne, Manisa ve Diyarbakırlılar cehennemin kapısı açıldı! Uzmanlardan uyarı üstüne uyardı geliyor. Hata yapıp evden çıkmayın, Eyyam-ı Bahur hastanelik ediyor!

Afrika sıcaklıkları tüm yurtta etkisini arttırmış durumda. Geçtiğimiz ay etkisini gösteren El Nino sıcak havaları tetiklerken şimdi de Eyyam-ı Bahur belası geldi. Doğru ve İç Anadolu'da sıcaklıklar hızla artarken birçok kentte termometreler 40 dereceye kadar ulaştı. Vatandaşlar 'Hava sıcaklıkları ne zaman düşecek? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Edirne, Manisa ve Diyarbakırlılar cehennemin kapısı açıldı! Hata yapıp evden çıkmayın, Eyyam-ı Bahur hastanelik ediyor! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye'nin kuzey ve iç kesimleri ile Doğu Akdeniz’in parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Ankara, Kastamonu, Çorum, Ardahan ve Erzincan çevreleri ile Sinop’un iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

fdfdfd-2023-08-03t131522-554.jpg

UZMANLAR UYARDI: GÜNEŞ ÇARPMASINA DİKKAT EDİN!

Marmara Bölgesi sıcak hava dalgasının etkisi altına giriyor. Sıcaklıklar yükseldi, İstanbul'da 35, Edirne'de 38, Bursa'da 36 derecelik sıcaklık ölçülüyor. Bölge halkının güneş çarpmalarına karşı dikkatli olması gerekiyor.

Ege Bölgesinde az bulutlu ve güneşli bir hava var. İç kentlerde sıcaklık 33-34 derecelerde, kıyı kesimlerde ise 35 ile 40 derece arasında ölçülüyor. Cuma günü yer yer 40 dereceyi de aşması bekleniyor.

Akdeniz Bölgesinde de gökyüzü az bulutlu ve güneşli. Sıcaklık Antalya'da 31, Adana'da 35, Kahramanmaraş'ta 40, Hatay'da 32 derece. Cuma günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesinde de güneş görülüyor. Sıcaklık bölgede en yüksek 35-36 derecelerde ölçülüyor. Cuma günü batı kentlerde yer yer sıcaklık 2-3 derece daha yükseliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

SAKIN HATA YAPIP EVDEN ÇIKMAYIN... HASTANELİK EDİYOR

Karadeniz Bölgesinde hava parçalı ve az bulutlu. Bölgenin doğu kesimlerinde yerel yağışlar da görülüyor. Sıcaklık Bolu'da 32, Samsun ve Trabzon'da 28 derece ölçülüyor.

Doğu Anadolu Bölgesinin batı kentlerinde 36-37 derecelik sıcaklık ile güneşli bir hava görülürken bölgenin kalanında hava az bulutlu, sıcaklık ise 30 ile 35 derece arasında ölçülüyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde sıcak ve güneşli havalar devam ediyor. Bölgede genellikle 40 derecenin üzerinde sıcaklıklar ölçülüyor. Bölge halkının güneş çarpmasına karşı dikkatli olması gerekiyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

3 AĞUSTOS 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h1.png

4 AĞUSTOS 2023 CUMA GÜNÜ

h2.png

5 AĞUSTOS 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h3.png

6 AĞUSTOS 2023 PAZAR GÜNÜ

h4.png

7 AĞUSTOS 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN