Ege’den girip Muğla’ya kadar kasıp kavuracak! Kerem Ökten duyurdu: Çok etkili

Ege’den girip Muğla’ya kadar kasıp kavuracak! Kerem Ökten duyurdu: Çok etkili

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Türkiye’ye pazartesi gece saatlerinde etkili olacak bir hava olayı konusunda flaş bir uyarıda bulundu. Ege’den girip Muğla’ya kadar etkili olacak

Hava durumu tahminleriyle bilinen Kerem Ökten Pazartesi günü için uyarıda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ökten, kuvvetli yağışların etkili olacağını söyledi. Ege’den girip o illeri de etkisi altına alacak.

Ökten, Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ege bölgesindeki illerimizden giriş yapacak olan kuvvetli yağışın hızla iç bölgelere doğru yayılacağını belirtti.

img-2911.jpeg

Ökten, İzmir, Aydın ve Muğla gibi Kıyı Ege bölgesinde yer alan illerde başlayacak olan yağışların etkisini pazartesi gece saatlerinden itibaren göstereceğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN