Eğitmenin savurduğu çocuğun kafası yarıldı! Kreşten gelen açıklama 'pes' dedirtti

Kırıkkale'de özel bir kreşte 2,5 yaşındaki H.K. kreş çalışanı A.K. tarafından kolundan tutularak savruldu. Masaya çarpan küçük çocuğun kafası yarıldı. Kafasına dikiş atılan çocuğun anne ve babası, olayı kreşin kamera görüntülerinde görünce şoke oldu. Kreşten gelen 'kamera görüntülerinin yanlış yansıdığı' açıklaması 'pes' dedirtti.

Olay Kırıkkale'de bulunan özel bir kreşte meydana geldi. H.K. kreşin mutfak atolyesinde A.K. tarafından kolundan tutularak savruldu. Kafasını masaya çarparak yere düşen H.K. yaralandı.

yyuuuuu.jpg

Kreş yetkilileri, H.K.'nin kafasına dikiş atılmasına rağmen aileyi 1 saat sonra aradı. Aile, durumu savcılığa bildirerek şikayetçi oldu. Aile, kreşin ambulans çağırmadığını ve H.K.'ye ilk müdahaleyi yapmadığını da iddia ediyor.

Kreş yetkilileri, kamera görüntülerinin yanlış yansıdığını ve H.K.'nin savrulmadığını iddia etti.

tttttrrrrr.jpg

'2,5 YAŞINDA BİR ÇOCUĞA BUNU NASIL YAPARLAR?'

H.K.'nin babası şiddet görüntüleriyle ilgili "2,5 yaşında bir çocuğa bunu nasıl yaparlar" diye isyan ederken, anne Ö.K. çocuklarını okula emanet ettiklerini bunu yapmaya haklarının olmadığını belirtti.

Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. A.K. hakkında "kasten yaralama" suçundan dava açılması bekleniyor.

rrreee.jpg

Bu üzücü olay, kreşlerde çalışan personelin eğitim ve denetiminin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Uzmanlar, ailelerin çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri kreşler olması için yetkililere gerekli önlemleri almaları konusunda sık sık uyarılarda bulunmaya devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN