Okul müdürü ve oğlu, otobüste yaşlı çifti dövmüştü! Yeni gelişme

Mersin'de otobüste engelli yaşlı bir adam ve eşine saldıran okul müdürü İsmet T.'nin 17 yaşındaki oğlu A.O.T "kaçma şüphesi" olmadığı gerekçesiyle tahliye edildi. Bu karar, kamuoyu ve müşteki avukatı tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

Mersin'de 15 Aralık 2023'te İsmet T. ve oğlu A.O.T. otobüste kalp pili takılı, felçli ve böbrek yetmezliği çeken Ramazan Polat (77) ve eşi Hamidiye Polat(71) ile tartışmış ve saldırmıştı. Otobüsün güvenlik kamerasına yansıyan olay büyük tepki çekmişti. 17 Ocak 2024'te İsmet T. tutuklanmış, 28 Şubat 2024'te ise oğlu A.OT. tutuklanmıştı. ilk kısmı 2. Çocuk Mahkemesinde görülen duruşmada şüpheli A.O.T'ye 'Kaçma şüphesi' olmadığı gerekçesiyle tahliye kararı verildi.

Müşteki avukatı Hasan Hüseyin Öztürk bu kararı kabul etmelerinin mümkün olmadığını açıkladı.

19. Asliye Ceza Mahkemesi'nde okul müdürü bana İsmet T. hakkında görülecek davanın bugün saat 14:00'te yapılması planlanıyor.

aw151683-06-smby.webp

Bu vahim olay ve tahliye kararı, adalet sisteminin işleyişi ve yaşlılara yönelik şiddet olayları konusunda önemli sorunlar olduğunu tekrar gündeme getirdi.

a-w168080-04.webp

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN