EGO’dan tüm Ankaralılara duyuru! O güzergahlar bir bir değişti: Artık bu yol izlenecek

EGO’dan tüm Ankaralılara duyuru! O güzergahlar bir bir değişti: Artık bu yol izlenecek

EGO Genel Müdürlüğü’nden önemli açıklama geldi. Vatandaşın isteği karşılıksız kalmadı. O hattı kullanan tüm Ankaralılar farklı bir güzergah izleyecek. İşte EGO yeni güzergah durakları…

Ankara'da ulaşımdan sorumlu olan EGO Genel Müdürlüğü, tüm Ankaralıları ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı. 211-2 Hastane Metro-Çamlıca Mahallesi - Bilim Üniversitesi hattını kullanan vatandaşlar artık farklı bir yol izleyecek. İşte EGO yeni güzergah durakları…

4 EYLÜL'DEN İTİBAREN…


Ankara'da yaşayan tüm vatandaşları ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Uzun süredir EGO Genel Müdürlüğü'nden istenen o talep karşılıksız kalmadı. 211-2 Hastane Metro-Çamlıca Mahallesi - Bilim Üniversitesi hattını kullanan tüm yolcular yeni güzergah ile ulaşım sağlayacak. 211-2 Hastane Metro-Çamlıca Mahallesi - Timko hattının 4 Eylül 2023 Pazartesi günü itibariyle kullanımı açılacağı bildirildi.

ankara-ego-binis.jpg

211-2 HATTININ YENİ GÜZERGAHI


EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan güzergah değişikliği kapsamında yeni güzergah durakları da tek tek açıklandı. Bu kapsamda hattı kullanan vatandaşların yeni güzergahları şu şekildedir:

ego-otobusler.jpg


"Hastane Otobüs Hareket Noktası'ndan yönlendirilmekte olan “211-2 Hastane Metro-Çamlıca Mahallesi -Bilim Üniversitesi” hat numaralı araçlarımızı kullanan yolcularımızdan gelen talep ve başvurular değerlendirilmiş olup; 211- 2 numaralı hattın güzergâhında dönüşte Timko Sokak İş Merkezi ve 152. Sokaktan geçecek şekilde “211-2 Hastane Metro-Çamlıca Mahallesi -Timko” flama adlandırması ile yeniden düzenleme yapılmıştır. Uygulamaya 04.09.2023 (Pazartesi) günü başlanılacak olup yolcularımıza önemle duyurulur."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN