Ekonomist Korhan Berzeg'in ölümünde gizem sürüyor: Köpek Tine eve nasıl geri döndü?

Ekonomist Korhan Berzeg'in ölümünde gizem sürüyor: Köpek Tine eve nasıl geri döndü?

Balıkesir'in Gönen ilçesinde 316 gün sonra kemikleri ekonomist Korhan Berzeg'in ölümüne ilişkin soruşturma hala devam ediyor. Berzeg'in ölüm nedeni araştırılırken, yetkililer, kayıp olduğu süreçte ailesi dahil olmak üzere şüpheli tüm kişileri dinlediklerini belirtti. Ancak olayın en büyük sırrı, Berzeg'in ölümünden 74 gün sonra geri dönen doberman cinsi köpeği Tina'nın nasıl ve hangi koşullarda evine geri geldiği hala açıklığa kavuşturulamamış durumda.

Balıkesir'in Gönen ilçesi Armutlu Mahallesi'nde geçen yıl kaybolan ve 316 gün sonra ölümü kesinleşen Korhan Berzeg'e ilişkin detaylar, olayın gizemini koruyor. Berzeg'in ölümüne dair yürütülen soruşturma devam ederken, yaşananlar büyük bir dikkatle takip ediliyor.

BERZEG'İN KEMİKLERİ 316 GÜN SONRA DERE KENARINDA BULUNDU

Geçmiş yıllarda olduğu gibi, eşi Angela Berzeg ile birlikte yaz tatili için memleketi Balıkesir'e gelen Korhan Berzeg'in kayboluşu, 17 Haziran 2023'te ortaya çıktı. Özel eğitimli doberman cinsi köpeği Tina ile yürüyüşe çıkan Korhan Berzeg, geri dönmedi ve eşi Angela Berzeg tarafından jandarmaya kayıp ihbarında bulunuldu. Başlatılan arama çalışmaları sonuç vermedi ve 316 gün sonra, Berzeg'e ait kemik parçaları ve kişisel eşyaları Armutlu Mahallesi'nde dere kenarında bulundu.

Gönen Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, bulunan kemik parçaları İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi ve yapılan incelemeler sonucunda Korhan Berzeg'e ait olduğu kesinleşti. DNA eşleşmesiyle beraber, Berzeg'in kafatası ve bazı kemikleri daha sonra ailesi tarafından defnedildi.

TİNA NASIL GERİ DÖNDÜ?

Olayın gelişiminde dikkat çeken noktalardan biri, Berzeg'in köpeği Tina'nın 74 gün sonra geri dönmesi oldu. Köpeğin beslenmesi ve evlerinin önünde bulunması, soruşturmanın seyrini belirsiz kılan önemli bir detay olarak değerlendiriliyor.

Gönen Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Berzeg’in ölüm nedeni araştırılırken, kayıp olduğu dönemde, ailesi dahil şüpheli her kesin dinlendiğini söyleyen bir yetkili, 74 gün sonra geri dönen doberman cinsi köpeği Tina’yı işaret ederek, “Berzeg'in kaybolması ve kemiklerinin bulunması konusundaki araştırmalarımız sürüyor. Bu olayda, yorum yapamadığımız tek konu, köpeği Tina'nın mama ile özel olarak beslendikten sonra evlerinin önünde bulunması” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN