'El Halaf' çetesine operasyon

'El Halaf' çetesine operasyon

Şanlıurfa'da emniyet güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda kendilerine 'El Halaf' çetesi ismini veren suç örgütünden 3 şüpheli ile 8 kaçak göçmen gözaltına alınırken çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

Şanlıurfa Suriye sınırındaki kırsal alanlarda yer alan bölgede kendilerine 'El Halaf' çetesi diyen suç örgütüne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

TOPLAMDA 8 KAÇAK GÖÇMEN YAKALANDI

Göçmen kaçakçılığı başta olmak üzere uyuşturucu ve silah ticareti yapan suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıldı.

sanliurfa-operasyon-kacak2.jpg

Baskında bir miktar para, 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 70 gram metamfetamin, 8 kırmızı reçeteli ilaç, 1 elektroşok cihazı, 10 farklı şekil ve boyutlarda gizli kamera ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Operasyonda 8 kaçak göçmen ile 3 şüpheli yakalandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN