Elon Musk'ı hiç böyle görmediniz: O anlar sosyal medyanın gündeminde

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın kurucusu Elon Musk, ilk Tesla Model Y araçlarını sahiplerine teslim ettiği Almanya fabrikasının açılışında dans etti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Geçtiğimiz günlerde elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın, Almanya'nın Berlin şehrindeki fabrikasının açılışı yapıldı. İlk Tesla Model Y araçlarının sahiplerine teslim edildiği açılışta Elon Musk dans etti. O anlar sosyal medyada ilgi gördü.

Tesla CEO'su Elon Musk, şirketin Avrupa'nın kalbindeki, Almanya'daki devasa yeni fabrikası Gigafactory'nin açılışına katıldı. Açılışa katılmadan önce Twitter hesabında "Danke Deutschland!!" (Teşekkürler Almanya) diyerek fabrikada üretilen ilk arabaları teslim etme konusunda heyecanlı olduğunu paylaşan Musk, açılışta ise renkli görüntüler sergiledi.

Musk, açılışta yaptığı konuşmada ise "Bu fabrikamız için muhteşem bir gün, sürdürülebilir gelecek yönünde yeni bir adım" ifadelerini kullandı.

fdgd.png

ELON MUSK'IN RENKLİ ANLARI

Ünlü milyarder, açılış sırasında dans etti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde dans ederken eğlenen Musk, daha sonra küçük bir drone'u da kovaladı. O anlar sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Dünyanın en popüler elektrikli otomobil üreticisi Tesla, yeni açılan fabrikada 500 bin elektrikli araç üretmeyi hedefliyor. Şirket ayrıca 10 bin kişiyi de istihdam edecek.