Emekli olan rotayı buraya çevirecek! Tam da çoluk çocuk toplanıp gidilmelik yer! Tatilcilerin yeni adresi olacak

Emekli olan rotayı buraya çevirecek! Tam da çoluk çocuk toplanıp gidilmelik yer! Tatilcilerin yeni adresi olacak

Bir an önce yaz gelsin dedirtecek tatil rotası oluşturuluyor. Kışın soğuğundan bunalanlar soluğu burada alacak. Emeklisini alan rotasını buraya çeviriyor. Tatil gelir gelmez çoluk çocuk toplanıp soluğu yanınızda alacak. İşte tatilcilerin yeni adresi…

Seyahat severler yeni rotalarını oluşturmaya başladı. Türkiye'nin dikkat çeken noktaları arasında yer alan Muğla birçok güzelliği de bünyesinde barındırıyor. Marmaris'e bağlı Çamlı Köyü binlerce rengi bir arada sunuyor. Emekli olanların tam da yerleşmek istediği yer olacak. İşte tatilcilerin yeni adresi…

GEZİNİN YENİ ADRESİ “ÇAMLI KÖYÜ”

Gökova Körfezi'nde yer alan Sedir Adası'nı oldukça yakın bir konumda bulunan Çamlı Köyü, Kendraj Antik Kenti ve Kleopatra plajına da oldukça yakın bir konumda yer alıyor. MÖ 6 yüzyıldan kalan bir ada şehri kalıntısı olarak bilinen Kendrai Antik Kenti, tekne ile ulaşım sağlanan bir kaza alanı olarak bilinmektedir. Bu Antik Kenti şimdilerde Sedir Adası adı veriliyor.

camli-koyu.jpg

Doğanın sesini dinleyebileceğiniz aynı zamanda kamp yapmanın tadına varabileceğiniz bu yerde yaz kış keyif yapılıyor. Tercihini kış aylarından yana kullanmak isteyen kişilerin mutlaka kalın kıyafetler ve sıcak su ile gelmesi gerekmektedir. İsviçre'nin güzellikleri ile yarışabilecek güzellikte olan Çamlı Köyü, İncekum Plajı’yla da dikkat çekiyor. Kumun sarılığı gelenleri hayran bırakırken denizin sığ olması da yüzme bilmeyenler içinde büyük bir alternatif oluyor.

MARMARİS'İN DATÇA'YA UZANAN YOLU

Muğla'dan Marmaris'e uzanan otobanla kesişen ve denize dökülen çayı görenler ise bu güzelliğe hayran kalıyor. 6 km'lik koy Alinda’dan Datça'ya uzanan Karia yolu üzerinde yer alıyor Akyaka ile komşu olan bu köy turizmi canlandırıyor. Köyde yaz aylarında turist taşıyan teknelerle de sık sık karşılaşabilirsiniz.

camli-koyu-gezi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN