Emekli olanlar bavulunu bu şehirlere atıyor! Emeklilikte en çok tercih edilen 4 güzel şehir belli oldu

Emekli olanlar bavulunu bu şehirlere atıyor! Emeklilikte en çok tercih edilen 4 güzel şehir belli oldu

Maddi durumu iyi olup da emekli olanlar bavulunu bu şehirlere atıyor. Emeklilikte en çok tercih edilen şehirler belli oldu. Bakın, emeklilerin ilk tercihi olan 4 şehir hangisi?

Yapılan araştırmalar emekli olunca en çok tercih edilen şehirleri ortaya koydu. Bu kapsamda Türkiye’de 4 şehir öp plana çıkarken, bu şehirler günümüzün en popüler şehirleri arasında da yer alıyor. İşte, emeklilerin akın akın gittiği o şehirler:

İZMİR

emeklilerin-en-cok-yasadigi-4-sehir-1.jpg

İzmir, eşsiz deniz manzarası, tarihi yapısı ve kültürel etkinlikleriyle emekliler için en cazip seçeneklerden biri. Özellikle huzurlu bir yaşam isteyenlerin ilk tercihi İzmir’den yana oluyor.

ANTALYA

mugla.jpg

Antalya, iklimi ve doğal güzellikleriyle kendine hayran bırakıyor. Emeklilere sunduğu sağlık imkanları ve sosyal aktivitelerle tercih edilen bu yer aynı zamanda turistik imkanları ve sahil şeridiyle de emeklileri kendine çekiyor.

MUĞLA

antalya.jpg

Muğla da doğal güzellikleri ve sakin yaşamıyla emeklileri kendine çeken bir şehir. Özellikle doğayı sevenler için ideal olan bu şehir, temiz havası ve yeşil alanları ile ön plana çıkıyor.

BURSA

bursa.jpg

Tarihi dokusu ve kültürel mirası zengin olan Bursa, bu yönleriyle emeklilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Aynı zamanda kentin sağlık hizmetleri ve altyapı imkanları da emekliler için oldukça ideal.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN