Emekli olur olmaz bu işi yapmaya başladı! Tanesini tam 3000 TL'ye satıyor: Paraya para demiyor

Emekli olur olmaz bu işi yapmaya başladı! Tanesini tam 3000 TL'ye satıyor: Paraya para demiyor

Emekli olduktan sonra çocukluk hayalini gerçekleştiren Fatih Acar, paraya para demiyor. Hobisini ticarete çeviren Acar ayda yüksek paralar kazanıyor. Acar yaptığı işi tek tek anlattı... Duyunca sizde merak salacaksınız

Hobisini ticarete döken 57 yaşındaki Fatih Acar, kazandığı parayla adeta dudak uçuklatıyor. Emekli olduktan sonra çalışmayı bırakmayan Acar, çocukluğunda uğraştığı hobisini işe çevirdi şimdi paraya para demiyor. Bakın Fatih Acar ne işi yapıyor?

esya.jpg

EMEKLİ OLDU ÇALIŞMAYI BIRAKMADI

Emekli olmasına rağmen çalışmaya devam eden Fatih Acar, çalışmayı çok sevdiğini belirterek çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini söyledi. Hobisini işe çevirip ayda binlerce lira para kazanan Acar, dekorasyon işiyle adeta herkese umut ışığı oldu.

antika.jpg

HOBİSİNİ TİCARETE ÇEVİRDİ

Kendisine dekorasyon atölyesi açan Fatih Acar, ürünler yapıp satmaya başladığını ifade etti. Acar, normal fiyatlar 40 bin liraya yakın olan o ürünleri kendi atölyesinde yapmaya başladı. Çeşitli tablolar ürettiğini belirten Acar, hobi ile başladığı işi kısa sürede paraya çevirdi.

parane.jpg

40 BİN LİRALIK ÜRÜNÜ 7 BİN LİRAYA SATIYOR

Yaptığı ürünleri antika pazarlarında satan Fatih Acar, müşterilerden yoğun talep olduğunu aktardı. 40 bin liralık ürünleri kendi tasarımıyla yapan Acar 3 bin liraya sattığını söyledi. 7 yıldır dekorasyon işiyle uğraştığını söyleyen Acar, arkadaşlarını ve çevresini de bu iş için teşvik ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN