Emekliler için tüm yollar seyyanen zamma çıkıyor! SGK uzmanı Özgür Erdursun: Ekim’de emeklilere 5.000 TL...

Emekliler için tüm yollar seyyanen zamma çıkıyor! SGK uzmanı Özgür Erdursun: Ekim’de emeklilere 5.000 TL...

Emeklilerin beklediği haber mi geldi? Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun’dan dikkat çeken açıklama! Emekliler için tüm yollar seyyanen zamma çıkıyor! Ekim’de emeklilere 5.000 TL...

TBMM'nin Ekim ayında açılmasıyla birlikte, emeklilere yapılacak olan bir kereye mahsus 5.000TL tutarındaki ikramiye ödemesi gündeme geldi. Ancak Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, bu tek seferlik ikramiyenin yeterli olmadığını belirterek, emeklilerin geçimini sağlaması için memurlarda olduğu gibi kök aylıklara seyyanen zam yapılması gerektiğini ifade etti.

KÖK AYLIKLARA SEYYANEN ZAM YAPILMALI

emekli1.webp

Erdursun'un açıklamalarına göre, tek seferlik ikramiyenin uzun vadede emeklilerin mali durumlarına ciddi bir katkı sağlamayacak. Bunun yerine, emeklilerin düzenli gelirlerinin artırılması için kök aylıklara seyyanen zam yapılması gerektiğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN