Emekliler o tarihte paraya para demeyecek! Bakan Bilgin zamlı emekli maaşı için tarihi resmen açıkladı

Emekliler o tarihte paraya para demeyecek! Bakan Bilgin zamlı emekli maaşı için tarihi resmen açıkladı

2023 yılı itibariyle en düşük emekli maaşı 7.500 liraya çıkarılmıştı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasasıyla beraber milyonlarca emekli zamlı maaşlarını almak için gün sayıyor. Bakan Vedat Bilgin'den ise beklenen haber geldi. Bu yıl emeklilerin cebi paraya doymayacak!

Seçim öncesinde düğmeye basan hükümet emeklilerinde yüzünü güldürdü. EYT yasasından sonra en düşük emekli maaşı 7 bin 500 liraya yükseldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Nisan ayında ödenecek olan maaşlar hakkında müjdeli haberi duyurdu. 9 milyona yakın emeklinin cebi para dolacak...

emekli.jpg

BAKAN BİLGİN'DEN 8,8 MİLYON EMEKLİYE MÜJDE

2023 yılı itibariyle emekli maaşlarına zam yapan devlet, emeklilerin yüzünü bayram öncesi güldürdü. En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya çıktığını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8,8 milyon emekliyi bayram öncesi sevindirmişti.

ZAMLI MAAŞTAN KİMLER YARARLANACAK?

Bu kez yapılan maaş düzenlemesi sonrası gözler kimlerin bundan yaralanacağına dönmüştü. Bu müjdeyi de Bakan Bilgin verdi.

vedatbilgin.jpg

BİLGİN'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Nisan ayında zamlı maaşlarını alacak olan emekliler için son dakika haberini veren Vedat Bilgin, "2023 yılı Nisan ayı ödeme döneminden itibaren dosya bazında ödenen aylıklar 7.500 TL olarak ödenecek ve 8,8 Milyon emeklimiz bu düzenlemeden yararlanacaktır" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN