Emeklilere 2 kat bayram ikramiyesi sürprizi! Hayırlı olsun

Emeklilere 2 kat bayram ikramiyesi sürprizi! Hayırlı olsun

Denizli’de Emeklilere Bayram Sürprizi: İkramiyeler İki Kat!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun seçim vaadi gerçek oluyor. Ramazan Bayramı’nın arefesinde, Denizli’deki emeklilere müjdeli haber geldi. Belediye Başkanı Çavuşoğlu’nun daha önce vaat ettiği üzere, şehrin emeklileri bu bayramda ikramiyelerini iki kat fazla alacaklar.

Son zamanlarda yüksek enflasyon ve artan yaşam maliyetleriyle mücadele eden emekliler için bu haber, bayram sevincini ikiye katladı. Geçtiğimiz yıl 2 bin TL olarak ödenen bayram ikramiyesi bu yıl %50 artışla 3 bin TL’ye yükseltilmişti. Ancak bu artış, özellikle düşük emekli maaşı alan vatandaşların beklentilerini karşılamaktan uzaktı.

img-5023.jpeg

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası göreve başlayan Çavuşoğlu, seçim kampanyası sırasında emeklilere yönelik vaatlerde bulunmuş ve onların yaşam kalitesini artırma sözü vermişti. Denizli’de yaşayan ve evi kira olan, tek geliri emekli maaşı olan vatandaşlar için bu bayram ikramiyesi, büyük bir finansal destek olacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu jesti, şehirdeki binlerce emekli vatandaş tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Emekliler, hesaplarını kontrol ederek bu özel bayram ikramiyesinin yatıp yatmadığını sabırsızlıkla kontrol edecekler. Belediye Başkanı Çavuşoğlu’nun bu adımı, emeklilere yönelik verdiği sözleri tuttuğunu gösteriyor ve şehirdeki emeklilerin bayramını daha da anlamlı kılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN