Emeklilere 60 bin TL ödeme yapılacak! Bankaların yol haritası belli oldu

Emeklilere 60 bin TL ödeme yapılacak! Bankaların yol haritası belli oldu

Bankalar, 15 milyondan fazla emekli vatandaşı müşterileri yapabilmek için her ay yeni kampanya düzenliyor. 5 banka, emekli müşterilerine özel düşük faizli, uzun vadeli 60 bin TL kolay kredi imkanı sağlıyor. İşte, emeklilere 60 bin TL kolay kredi veren bankalar...

Emeklilere yönelik kampanya, 5 büyük banka tarafından duyuruldu. Emekli olan kişilere promosyon ve nakit desteği sunulacak.

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili kanun düzenlemesinin yasalaşmasının ardından milyonlarca vatandaş emeklilik hakkını kazanırken, birbirleriyle rekabet eden bankalar promosyon tutarlarını ve kredi limitlerini yükseltti.

Emeklilere sunulan kampanyalar, bankalara göre değişkenlik gösteriyor. Maaş promosyonunun yanında uygun faizli ihtiyaç kredisi kampanyaları da emeklilere sunuluyor.

HANGİ BANKALAR EMEKLİLERE 60 BİN TL KOLAY KREDİ VERİYOR?

Akbank, TEB, Yapı Kredi, ING Bank ve Denizbank emekli müşterilerine özel uygun ödeme koşullarına sahip 60 bin TL kredi imkanı sunuyor. Emekli maaşlarını bu bankalar üzerine alan kişiler için promosyon ödemesi yapacak olan bankalar aynı zamanda ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlarında ihtiyacını hızlı bir şekilde karşılıyor.

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla kurban kesmek isteyen emekliler, nakit ihtiyaçlarını müşterisi oldukları bankalara başvurarak gidermeyi planlıyor. 5 banka, emekli müşterilerine uygun faiz oranları ve yüksek vadelerle 60 bin TL'ye kadar kredi veriyor.

EMEKLİYE ÖZEL KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Müşterisi olduğunuz bankanın mobil uygulamasını indirerek emeklilik kampanyalarına başvuruda bulunabilirsiniz. Mobil bankacılık üzerinden veya bankaların resmi web siteleri üzerinden daha detaylı bilgi almak mümkün.

Görüşmelerini yüz yüze yapmak isteyen emekliler Akbank, TEB, ING Bank, Denizbank ve Yapı Kredi şubelerine giderek daha detaylı bilgiye ve özel ayrıcalıklara sahip olabilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN