Emeklilik başvurusu yapan yüzbinlerce kişiye iyi haber! Tek tuşla öğrenebileceksiniz: Bunu kimse bilmiyordu

Emeklilik başvurusu yapan yüzbinlerce kişiye iyi haber! Tek tuşla öğrenebileceksiniz: Bunu kimse bilmiyordu

Emekli başvurusu yapan yüzbinlerce vatandaşa müjdeli haber! Artık tek tuşla öğrenebileceksiniz. Uzun uzun prosedürlere, işlemelere gerek kalmadı. Kimsenin bilmediği bu yöntemle saniyeler içinde öğrenebileceksiniz…

Geçtiğimiz aylarda yüzbinlerce insan emeklilik başvurusunda bulundu. EYT yasasının yürürlüğe girmesi ile beraber işlemlerine başlayan vatandaşların yanı sıra biraz zaman geçmesini bekleyen vatandaşlar da yavaş yavaş başvurularını yapıyor. Bu noktada en çok merak edilen konu ise başvurunun ne zaman kabul edileceği ve sonuca nereden, nasıl bakılacağı oluyor. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun bu konuya ilişkin son noktayı koydu! Artık çok basit…

TEK BİR TIKLA ÖĞRENİN

Emeklilik başvurusu yapan yüzbinlerce vatandaş merakla sonuçlarını bekliyor. Uzun zamandır Türkiye gündeminde olan “EYT” konusunun yanı sıra vatandaşların en merak ettiği konular arasında müracaat sonuçlarına erişim konusu bulunuyor.

yeni-proje-2.jpg

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, yüzbinlerce vatandaşa “oh” dedirtecek bir paylaşım yaparak bu konuya son noktayı koydu. Sonuçların nasıl kolayca öğrenildiğini paylaşan Erdursun, yüzbinlerin sorusunu yanıtlamış oldu.

Erdursun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Emeklilik için müracaatta bulunmuş ve sonucunu merak edenler e-devlet üzerinden DYS, yani "Doküman Yönetim Sisteminden” takip edebilir” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN