Emekliye 7 bin 500 TL'lik promosyon bonusu! Sadece mart ayında geçerli, başvuranın hesabına anında yatırılıyor

Emekliye 7 bin 500 TL'lik promosyon bonusu! Sadece mart ayında geçerli, başvuranın hesabına anında yatırılıyor

Milyonlarca emekli vatandaşı yakından ilgilendiren emekli maaşı promosyon ücretlerinde sevindiren haber Garanti Bankası'ndan geldi. Mart ayına özel olarak en üst promosyon ücretini 7 bin 500 TL'ye çeken Garanti Bankası, ayrıca emeklilere özel kredi teklifleri de sunuyor. İşte, Garanti Bankası emekli maaşı promosyon ücretleri...

Kamu ve özel bankalar, 13 milyon 700 bin emekli vatandaş ve emekli olmaya hazırlanan 2 milyon 250 bin EYT'lileri müşterileri yapmak için kıyasıya yarışıyor.

Emekli maaşını üç yıl boyunca ilgili bankadan alma sözü veren emeklilere bankalar yüksek meblağda maaş promosyonu ödüyor.

Bankaların emekli promosyon rakamlarına mart ayında da bir güncelleme geldi.

GARANTİ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYON ÜCRETLERİ NE KADAR?

Garanti Bankası'nın mart ayı güncel emekli promosyon rakamları şöyle:

3 bin 500 TL'ye kadar olan emeklilere 4 bin 500 TL

3 bin 500 - 7 bin 500 TL arasında olan emeklilere 5 bin 250 TL

7 bin 500 - 10 bin TL arasında olan emeklilere 6 bin 750 TL

10 bin TL ve üstünde olan emeklilere 7 bin 500 TL

Söz konusu emekli maaşı promosyon ücretlerinden, 3-31 Mart 2023 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını üç yıl süreyle Garanti Bankası'ndan almayı taahhüt eden emekli müşteriler faydalanabilir.

GARANTİ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Promosyon ödemesinin müşteri hesabına aktarılması ile taahhüt süresi başlar. Promosyon ödemeleri SGK tarafından belirlenen koşullar çerçevesinde gerçekleştirilir.

Birden fazla emekli maaşı ödemesi alan müşterilerimiz promosyon talebinde bulunduğunda emekli maaşlarının toplamı dikkate alınır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.

Promosyon ödemeniz Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi'ni imzalamanızın ardından Garanti Bankası'na ilk maaşınızın yatmasına istinaden ilk 3 iş günü içinde yapılır. Promosyon ödemesine konu olan maaş için taahhüt süresi içinde banka değişikliği yapılamaz.

Taahhüt süresi boyunca vefat dışında SGK tarafından promosyona konu gelir veya aylık ödemenin kesilmesi, gelir veya aylığın farklı bir kuruma taşınması, herhangi bir nedenle taahhüt süresi dolmadan taahhüdü sonlandırdığınızda promosyon ilişkisi de sonlandırılır. Bu durumda kalan taahhüt süresi göz önünde bulundurularak ödenen promosyon tutarı bankamızın yazılı bildirimine gerek kalmaksızın kıstelyevm* yöntemi ile iade edilir.

*Yapılan promosyon ödemesinin kalan süreyle orantılı kısım.

GARANTİ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN