Emekliye sevinçten uçuran zam müjdesi! Emekli maaşına 2.000 TL zam geldi... Bayram ikramiyesi gündemde!

Emekliye sevinçten uçuran zam müjdesi! Emekli maaşına 2.000 TL zam geldi... Bayram ikramiyesi gündemde!

2023 yılı ile birlikte güncellenen emekli maaşlarında yeni gelişmeler yaşandı. Son zamanlarda sık sık gündeme gelen emekli maaşı ve bayram ikramiyelerine dair açıklamalar geldi. Zam hazırlığı için duyuruda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gözler çevirildi. Geçtiğimiz gün yapılan açıklama ile birlikte emekli maaşlarına zam geldi. İşte tüm detaylar...

CUMHURBAŞKANI'NDAN EMEKLİ MAAŞINA ZAM DUYURUSU!

Son zamanlarda gündemde yer alan emekli zammı ve bayram ikramiyesine dair gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 2023 yılı ile birlikte 3 bin 500 TL'den 5 bin 500 TL'ye yükselen en düşük emekli maaşı yeninde gündeme geldi.

Bayram ikramiyesi ve emekli maaşına dair yeni açıklamalar geldi. Geçtiğimiz gün itibariyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün dernekte bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu.

Görüşme sonrasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin en düşük emekli maaşı ve emekli bayram ikramiyelerine dair gelişmeleri aktardı. Emekli maaşı ve bayram ikramiyesine dair ele alınan konu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önüne gelerek zam güncellemesiyle birlikte gündemi sarstı.

memuraveemekliyeyapilacakmaaszamora-zqlq.jpg

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 7.500 TL OLDU!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile birlikte emekli maaşı ve emekli bayram ikramiyesine dair gelişmeler aktarıldı. Geçtiğimiz gün katıldığı televizyon programı ile birlikte gündeme dair kritik sorulara cevap verdi.

Aynı zamanda emekli maaşı ve bayram ikramiyesine dair çalışmaların yapıldığını belirterek müjdeli haberi verdi. Güzel bir müjde ile birlikte en düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL'ye yükseltildi. 2023 yılı ile birlikte 5 bin 500 TL olan emekli maaşı 2 bin lira zamlandı.

923-yhlr-1.webp

YASALAŞMASI İÇİN ÖN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuk olduğu programda emekli maaşı ve emekli bayram ikramiyesine dair açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklama ile birlikte en düşük emekli aylığı 7 bin 500 TL'ye yükletme kararı alındı.

Konuya dair AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Akbaşoğlu en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL'ye yükselmesiyle birlikte konuya dair ön çalışmaların yapıldığını vurguladı. Önümüzdeki hafta ile birlikte emekli maaş zammının yasalaştırılmasına dair açıklamalar yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN