Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'i şehit eden polisin ifadesi ortaya çıktı

Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'i şehit eden polisin ifadesi ortaya çıktı

Tartışma yaşadığı Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'i şehit eden polis memuru Nasuh Çulcu ifadesinde, olay anında kendini kaybettiğini, öldürme amacıyla ateş etmediğini söyledi.

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'i Polisevi'nde yemek yediği sırada silahla 3 el ateş açarak şehit eden ve olay yerinden kaçtığı esnada görevli polisler tarafından ayağından vurularak yaralı yakalanan polis memuru Nasuh Çulcu'nun savcılıkta verdiği ifadeye ulaşıldı.

AÇIĞA ALINDIĞINI ÖĞRENİNCE SİLAHINI ALDI

Hakkında bir kadın komiseri rahatsız ettiği gerekçesiyle görevden uzaklaştırma kararı verildiğini anlatan Nasuh Çulcu, bu durumu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher ile görüştüğünü, kendisine "Ben istifa edeceğim ve o kızı da şikayet edeceğim" dediğini kaydetti.

Müdür Yardımcısıyla tartıştığını, kendisine hakaret ettiğini ileri süren katil zanlısı, Polisevi'nden ayrıldıktan sonra açığa alındığını öğrenince silahını alıp olay yerine geri döndüğünü söyledi.

aw370768-13.jpg

"ÖLDÜRME AMACIYLA ATEŞ ETMEDİM"

Yemekhanede tek başına oturan Hasan Cevher'in yanına giderek elindeki silahla ateş ettiğini anlatan Çulcu, "Kendimi kaybetmiştim. Öldürme amacıyla ateş etmedim. Ne yaptığımı bilmiyordum" diye savunma yaptı.

Olaydan sonra elindeki tabancayla söz konusu kadın komiseri aradığını belirten Nasuh Çulcu, "Karşıma çıkanlara 'kendimi de kendisini de vuracağım' dedim. Ancak onu bulamadım" dedi. Polisevi'nden çıkarken, dışarıda bekleyen polislerce bacağından vurulduğunu sözlerine ekledi.

Savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Çulcu, cezaevine konuldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN