En düşük emekli maaşına 2. zam yolda

En düşük emekli maaşına 2. zam yolda

2023 yılı itibari ile en düşük emekli maaşı 7.500 lira olmuştu. Nisan ayında zamlı maaş alan emekliye bir müjde daha geldi. İyileştirme sözü alan emeklinin maaşı tekrardan zamlanacak. SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan çarpıcı bir rakam geldi...

En düşük emekli maaşı için tekrar düğmeye basıldı. 7.500 lira olan emekli maaşı için tekrar zam müjdesi veren hükümet sonrasında yeni rakamlar masaya yatırıldı. SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan flaş bir rakam geldi

girdi-maliyetleri-bahane-cebe-giren-sahane-002.jpg

SGK UZMANINDAN ŞAŞIRTAN RAKAM

SGK uzmanı Özgür Erdursun, sosyal medya hesabından en düşük emekli maaşına ne kadar zam yapılacağını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliyesi'de düzenlenen 2023 yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Anlaşma Protokolü imza töreninde kamu işçilerine yüzde 45 zam müjdesini vermişti.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞINDA YENİ ORAN

Gözler temmuz ayında yapılacak olan emekli, memur ve asgari ücret zammına çevrildi. Erdursun konuya dair bir sosyal medya paylaşımı yaptı. En düşük kamu işçisi maaşının 15.000 lira olduğunu hatırlatan Erdursun, 1 Temmuz'da asgari ücretin 12.500, en düşük emekli aylığının da 10.000 lira olacağı, çok baskı olursa asgari ücrete yakın bir rakamı bulacağını da belirti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (18)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
18 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN