EnerjiSA faturalarında yeni kampanya! Ödeme yapana 150 TL hediye! Sadece 2 haftamız kaldı

EnerjiSA faturalarında yeni kampanya! Ödeme yapana 150 TL hediye! Sadece 2 haftamız kaldı

EnerjiSA elektrik faturası ödemeleri için yeni bir kampanyayı düzenlendi. 2 hafta içerisinde fatura ödeme talimatı verenler indirimin tadına varıyor. Elektrik faturalarında sunulan kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler konu hakkındaki araştırmalarını hızlandırdı. İşte elektrik faturası kampanya detayları…

EnerjiSA fatura ödemeleri için yeni bir kampanyaya imza attı. Şirket tarafından yapılan açıklama kapsamında kampanya için son 2 hafta çağrısı yapıldı. 2 hafta içerisinde otomatik ödeme talimatı veren vatandaşlar 150 TL'ye kadar chip para kazanabiliyor. İşte elektrik faturası kampanya detayları…

KAMPANYA KATILIM DETAYLARI BELLİ OLDU

  • Axess, Axess Öğrenci ve Free asıl kartları ile 1-30 Nisan 2023 tarihleri arasında kampanyaya katılabilirsiniz.
  • Kampanyaya katılmak isteyen kişilerin Axess veya Free kartlarıyla kampanyaya katılım sağlayabileceği belirtildi.
  • Kampanya süresi içerisinde Axess, Axess Öğrenci ve Free kartları ile otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda 1 veya 2 yeni fatura için 25 TL, 3 veya 4 yeni fatura için 75 TL, 5 veya daha fazla fatura içinde 150 TL chip para tanımlanacak.
  • Müşteri bazında olan kampanya kapsamında Kasım ayı boyunca kampanyaya dahil olan kartların fatura ödeme talimatlarından en fazla 150 TL chip para kazanabileceği vurgulandı.
  • Kampanya kapsamında kazanılan ödül tutarları ise 2 Mayıs 2023 tarihinde kartları chip para olarak yüklenecek.

elektrik-fatura.jpg

FATURA ÖDEMELERİNDE İNDİRİM YAPILDI

  • Tanımlanan ödülün yalnızca yeni verilen talimatlar için geçerli olduğu belirtildi. Kredi kartlarından verilen otomatik ödeme talimatlarının iptal edilmesi durumunda yeniden ve verilse veya banka hesabında tanımlı olan fatura ödeme talimatının iptal edilerek yeniden verilmesi kampanya kapsamında yer almıyor.
  • Hesap üzerinden verilen talimatlar kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanyadan ödül kazanmanız durumunda, ödül yükleme tarihinden itibaren 6 ay içerisinde ilgili otomatik ödeme talimatlarını iptal etmemeniz ve Otomatik Ödeme talimatı verdiğiniz faturaların tahsilatının yukarıda belirtilen kredi kartlarından yapılmış olması gerekmektedir. Aksi takdirde chip-para taahhüt sonunda geri çekilecektir.

akbank.jpg

  • Verilen otomatik ödeme talimatı kapsamında fatura ödemelerinde banka tarafından belirlenen fatura ödeme faizi uygulanmaktadır. Ekstre asgari borcunun son ödeme tarihine kadar hiç ödenmemesi veya kısmi ödenmesi durumunda, faturanın ödenme tarihinden son ödeme tarihine kadar fatura faiz oranı, son ödeme tarihinden borç kapanana kadar ödenmemiş asgari üzerinden gecikme faiz oranı ve asgari tutarı aşan kısım üzerinden fatura faiz oranı işletilir.
  • Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin 30 Nisan 2023 tarihine kadar FATURAC yazıp 4566’ya SMS göndermesi gerekiyor. Kısa mesaj gönderdikten sonra kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz. Banka tarafından kayıt olduğunuz bilgisinin verilmesi ile kampanyaya katılmış sayılacaksınız.
  • Ödülden yalnızca Akbank müşterileri yararlanabilir. Enerjisa faturalar için indirim yapmamaktadır.
  • Katılım için gönderilen SMS'ler ise operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilmektedir.
  • Bir ay içerisinde yalnızca bir fatura kampanyasından yararlanabilirsiniz.
  • Akbank T.A.Ş ve Enerjisa kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN