Cumhurbaşkanı Erdoğan-Bahçeli görüşmesi başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Bahçeli görüşmesi başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin görüşmesi başladı. Görüşme için Erdoğan, Bahçeli'nin Ankara'daki konutuna gitti. Ziyarette DEM Parti İmralı heyetinin Meclis turunun ve Suriye'deki yeni durumun değerlendirilmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin beklenen görüşmesi saat 16.30 itibarıyla başladı.

Erdoğan, görüşme için Bahçeli'nin Ankara'daki konutuna gitti. İki lider en son en son Beştepe'de 14 Kasım 2024'te görüşmüştü.

DEM GÖRÜŞMELERİ VE SURİYE DEĞERLENDİRİLECEK

Bahçeli'nin 22 Ekim 2024'te PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a yönelik 'silah bıraktırma' çağrısıyla başlayan süreç içinde DEM Parti heyeti önce İmralı Adası'nda tutuklu bulunan Öcalan ile görüşmüş, ardından Meclis'teki partileri ziyaret düzenlemişti.

Erdoğan ile Bahçeli arasındaki görüşmede hem başlayan yeni süreç hem de Suriye'de yaşanan son gelişmelerin ele alınması bekleniyor.

ozel78.jpg

BAHÇELİ KAPIDA KARŞILADI

Görüşmeye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı MHP lideri Bahçeli, konutunun kapısında karşıladı. İki lider, daha sonra görüşmek için konuta geçti.

MHP'DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Öte yandan MHP'nin sosyal medya hesabından görüşme öncesi dikkat çeken bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda Bahçeli'nin fotoğrafı yanında "Ayrışmadan uzlaşmak yönetimde kaynaşmak için" ifadeleri yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN