Erdoğan Bayraktar'dan yeni açıklama: Zalimlik yapıyorlar

Erdoğan Bayraktar'dan yeni açıklama: Zalimlik yapıyorlar

AK Parti hükümetinde bir dönem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevini yaptıktan sonra istifa eden Erdoğan Bayraktar, 8 yıl önce gündem olan '17-25 Aralık' operasyonları hakkında yeni bir açıklama yaptı.

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 17/25 Aralık soruşturması dosyasında yer alan telefon görüşmelerinin, görüntülerin ve teknik takiplerinin hepsinin kendisine ait olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hala kırgın olduğunu belirten Bayraktar, "Yağcılık devri de bitti, yağcılık geçmiyor. Şebeklik devri başladı" dedi.

"DOSYAMDAKİ HER ŞEY DOĞRU"

"Benim dosyamda ne varsa, hepsi doğrudur. Benim dosyamda ne varsa, hem tapeler doğrudur, hem teknik takip doğrudur hem de benim telefon konuşmalarım A’dan Z’ye kadar doğrudur. Onlarınkiler yanlış olabilir, benimkiler doğru." açıklaması yapn Erdoğan Bayraktar kişisel Twitter hesabından yeni bir açıklama yaptı.

"ZALİMLİK EDİYORLAR"

Erdoğan Bayraktar, içeriklerin hepsinin doğru kabul ettiği tapeler ve dosyanın içinin boş ve gereksiz olduğunu söyledi. Bayraktar, "Tapeleri ve teknik takip tutanaklarını tarafsız gözle okuyan herkes, dosyanın ne kadar boş olduğunu ve ne kadar zalimce hazırlandığını anlayacaktır. Bu dosyalar üzerinden sanki içi doluymuş gibi siyaset yapanlar da, hazırlayanlar kadar zalimlik yapmaktadırlar." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN