Erdoğan'dan partililere sitem: Beylikdüzü'nü halledemediniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış töreni için gittiği TBMM'de farklı şehirlerden gelen AK Partililerle sohbet etti. Erdoğan kendisiyle fotoğraf çektiren teşkilat üyelerine "Beylikdüzü'nü hala halledemediniz" sözleriyle sitem etti.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından gözler 2024 yılında yapılacak yerel seçimlere çevrildi. TBMM'de gerçekleşen açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, farklı şehirlerden gelen parti üyeleriyle selamlaşarak fotoğraf çektirdi.

İstanbul'dan gelen bir grupla da fotoğraf çektiren Erdoğan, daha önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da başkanlığını yaptığı ve halen CHP'li Mehmet Murat Çalık tarafından yönetilen Beylikdüzü Belediyesi'ni kastederek "Ama Beylikdüzü'nü hala halledemediniz" diyerek sitem etti. Partililerin ise Erdoğan'a, "Allah'ın izniyle halledeceğiz" yanıtını verdiği görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN