Erdoğan'ın seçim vaadi gerçekleşti! Gençlere 250 Bin TL ödeme

Erdoğan'ın seçim vaadi gerçekleşti! Gençlere 250 Bin TL ödeme

Türkiye seçim sürecini geride bırakırken, gözler seçim döneminde verilen vaatlere döndü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, genç çiftlere müjdeli haberi vermişti. O bankadan genç çiftçilere düşük faizle 250 bin TL açıklaması geldi. İşte detaylar

Yeniden cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sürecinde genç çiftçilere sevindiren haberi vermişti. Erdoğan'ın kredi talimatıyla beraber Ziraat Bankası'ndan düşük kredili 250 TL'ye kadar kredi duyurusu geldi. Kredi imkanı sunan banka çiftçilere özel kampanya sundu.

Çiftçiler için sevindiren kredi haberini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrası Ziraat Bankası düşük faizle kredi kampanyasını duyurdu. Kampanyaya göre genç çiftçilere 250 bin TL'ye kadar kredi verilecek.

erdoganpara-001.jpg

ERDOĞAN TALİMATI VERMİŞTİ! BANKADAN MÜJDELİ HABER GELDİ

Kadın ve gençlerin tarımda söz hakkına sahip olması için açıklama yapan Erdoğan'ın Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Bey'e seslenmişti. Bunun üzerine Ziraat bankası kadın ve genç çiftçiler için çok düşük faizli 500.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi başvurularını açtı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN