Erman Toroğlu Evrim Akın'ın aklını aldı! O anlar sosyal medyada viral oldu: Yatak odasına girmişti

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu bu sefer özel hayatıyla gündemde. Açıklamalarıyla futbol dünyasının en popüler isimlerinden olan Erman Toroğlu, konuk olduğu programda herkesi şoke etti. Erman Toroğlu Evrim Akın'ın aklını aldı! Ünlü yorumcu yatak odasında sakladığı eşyalarla herkesin ağzını açık bıraktı. O anlar sosyal medyada viral oldu. İşte Erman Toroğlu'nun yatak odasında sakladığı gizli eşyalar...

Futbol dünyasının en popüler isimlerinden olan eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, özel hayatıyla herkesin ağzını açık bıraktı. Yaptığı çarpıcı çıkışlarla adından sıkça söz ettiren Toroğlu, konuk olduğu programda ünlü sunucu Evrim Akın'ın aklını aldı! Yatak odasından öyle şeyler çıktı ki... Görünce küçük dilinizi yutacaksınız! Evrim Akın'ın o anlarda dili tutuldu. İşte detaylar haberimizde...

gffggf-45.jpg

ERMAN TOROĞLU ÜNLÜ SUNUCUNUN AKLINI ALDI! YATAK ODASINDAN...

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programına konuk olan Erman Toroğlu, Bodrum'da bulunan evinin izleyicilere açtı. Eski hakemin yatak odasından çıkan eşyalar ise herkesi şoke etti. Evine hırsız girmesi ihtimaline karşı her önlemi alan Toroğlu, baş ucundaki göz yaşartıcı sprey ve Afrika'dan getirttiği ahşap tokmakla kendisini koruduğunu söyledi.

ghhghg-2023-08-22t152219-898.jpg

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Ünlü ismin çekmecesinde ayrıca Güney Kore'den aldığı açılır kapanır bir de cop dikkat çekti. Güvenlik için alınan tüm bu malzemeler karşısında oldukça şaşıran programın sunucusu Evrim Akın, şaşkınlığını gizleyemedi. O anlar ise sosyal medyada gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN