Eskişehir ve İzmir'de orman yangını

Eskişehir ve İzmir'de orman yangını

Eskişehir'de ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın erken müdahale sayesinde söndürülürken bir yangın haberi de İzmir'den geldi.

Seyitgazi ilçesine bağlı Büyükyayla Mahallesi Seyircek mevkiindeki ormanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yoğun dumanları görenlerin ihbarıyla ormana Seyitgazi Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yanı sıra Büyükyayla Orman İşletme Şefliği ekipleri sevk edildi.

eskisehirde-orman-yangini-5922-dhaphoto3.jpg

Yangına zamanında müdahale eden ekipler arazöz, 3 su tankeri, itfaiye aracıyla yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Soğutma çalışmalarının yapıldığı ormanda yangın nedeniyle yaklaşık 2 dönüm alanın zarar gördüğü tespit edildi. 

İZMİR'DE DE ORMAN YANGINI

Öte yandan İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde de orman yangını çıktı. İhbar üzerine bölgeye 4 arazöz ve 2 helikopter ile ekipler sevk edildi.

izmirde-orman-yangini-9041-dhaphoto2.jpg

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, alevlere havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN