Estetik ameliyat sonrası başına gelmeyen kalmadı! 'İçeriye bir şey sıkışmış gibi hissediyorum'

Estetik ameliyat sonrası başına gelmeyen kalmadı! 'İçeriye bir şey sıkışmış gibi hissediyorum'

Ünlü bir doktor olduğunu belirttiği kişiden estetik ameliyat olan kadın, operasyon sonrası yaşadıklarına isyan etti. İşte detaylar...

Protez meme taktırmak için operasyon geçiren Gözde Kibar'ın hayatı, ağrılar yüzünden altüst oldu. Ameliyatının ardından acılar çekmeye başlayan Gözde Kibar, kollarını bile hareket ettiremediğini söyledi. Arzu ettiği görüntüye de sahip olamayan Gözde Kibar, ameliyatı gerçekleştiren doktorun ünlü bir hekim olduğunu söyledi.

silikon-meme-zarali-mi-estetik-zararlari-neler1.jpg

"İÇERİYE SIKIŞAN BİR ŞEY VARMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM"

Show TV'den Emre Kol'un haberine göre, Gözde Kibar, ameliyattan sonra çok acı çektiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı: "Bir ay boyunca evde yattım. Bazı geceler uyuyamıyordum ve ağrılar şuan hala devam ediyor. Dikişler sanki böyle atacakmış gibi. İçeriyi sıkıştıran bir şey varmış gibi geliyor bana."

silikon-meme-zarali-mi-estetik-zararlari-neler1.png

"DOKTOR BENİMLE İLGİLENMEDİ"

Ameliyatı gerçekleştiren doktorun kendisiyle görüşmek istemediğini söyleyen Gözde Kibar, "Hiç ilgilenmiyordu. Görüşmeye geldiğimde odadan çıkıp gidiyordu. İki doktor vardı onlar baktı. Onlar da bana ilk defa böyle bir silikon gördüklerini söyledi" dedi. Gözde Kibar'ın avukatı Hamza Çimen ise, "Hekim hatası olduğuna dair tespitler var. Ceza işlemlerini başlatmadık ancak tüketici mahkemesinde şuan davamız sürmektedir" diye konuştu.

silikon-meme-zarali-mi-estetik-zararlari-neler2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN