Ev dizenlere müjde! Mobilya harcamalarınızın 4 bin TL’si iade ediliyor: Tek şart o bankanın müşterisi olmanız

Ev dizenlere müjde! Mobilya harcamalarınızın 4 bin TL’si iade ediliyor: Tek şart o bankanın müşterisi olmanız

Ev dizecekler bu habere çok sevinecek! Artan fiyatlar yüzünden evi nasıl dizeceğinizi kara kara düşünüyorsanız u kampanya tam size göre! Mobilya alışverişlerinizde harcadığınız paranın 4 bin TL’sini geri alabilirsiniz! Tek şart o bankanın müşterisi olmanız...

Ev dizecek olup mobilya parasını kara kara düşünenler bu kampanyaya bayılacak. Akbank ile Vivense iş birliği yaptı ve ortaya mobilya almayı düşünenlerin bayılacağı bir kampanya çıktı.

Akbank, mobil bankacılık hizmetlerinde sunmuş olduğu avantajlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Şimdi ise Akbank Mobil'den yapılan başvurularla Vivense alışverişlerinde büyük iade fırsatı sunuyor.

1 Şubat ile 31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, "1037VIVENSE4000" davet kodunu kullanan Akbank Mobil kullanıcıları, Vivense.com ve Vivense Mağazaları'ndan yapacakları alışverişlerde 4.000 TL'ye varan nakit iade kazanma şansına sahipler.

KAMPANYA DETAYLARI

Düzenli ev: Evi daha doğru ve düzenli kullanma rehberi – Evim

  • Kampanya kapsamında 1 Şubat – 31 Mart 2024 tarihleri arasında "1037VIVENSE4000" davet kodu ile Akbank Mobil’den ilk kez Akbanklı olan müşteriler, 1 Şubat – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Akbank Kredi Kartlarıyla Vivense.com ve Vivense Mağazaları’ndan yapacakları toplam 15.000 TL ve üzeri Vivense harcamalarına 1.500 TL nakit iade, toplam 25.000 TL ve üzeri Vivense harcamalarına 2.500 TL nakit iade ve toplam 40.000 TL ve üzeri Vivense harcamalarına 4.000 TL nakit iade kazanacaktır.
  • Kampanya sadece Akbank Mobil üzerinden "1037VIVENSE4000" davet kodunu kullanarak yapılan başvurular için geçerlidir.
  • Kampanya 1 Şubat – 31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında hak kazanılan nakit iade tutarı Mayıs 2024 ayı içerisinde hak eden müşterinin harcama yaptığı Akbank kredi kartına nakit iade olarak tanımlanacaktır.
  • Kampanyadan sadece Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar yararlanabilir.
  • Kampanyadan "1037VIVENSE4000" davet koduyla ilk kez Mobil üzerinden Akbanklı olan herkes yararlanabilecektir. "1037VIVENSE4000" davet kodu girilmeden ilerlenen Akbanklı olma süreçlerinde kampanyaya katılım yapılamayacaktır.
  • Mobil üzerinden Akbanklı olmak ve kampanyadan yararlanabilmek için Akbank Mobil uygulamasını indirip, "müşteri olmak istiyorum" butonuna tıklanması ve davet kodu alanına “ 1037VIVENSE4000 ” kodunu yazarak ilerlenip müşteri olunması önemlidir.
  • Kampanya sadece bireysel müşterilere özeldir.
  • Kampanya farklı bir kampanya ile birleştirilemez.
  • Kampanyadan sadece bir kere yararlanılabilir.
  • Akbank T.A.Ş. ve Vivense Teknoloji Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. her zaman, tek taraflı olarak kampanyayı sürekli veya geçici olarak durdurma, uzatma, Kampanya Koşullarında herhangi bir uyarı olmaksızın değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN