Ev sahibi terörü bitiyor! Kiracılar için o düzenleme geldi

Ev sahibi terörü bitiyor! Kiracılar için o düzenleme geldi

Yüksek kira fiyatlarından devletten dolayı zam sınırı getirilmişti. Yüksek enflasyonu fırsat bilen ev sahipleri kafalarına göre zam yapamayacak. Yüzde 25'lik zam sınırı ile yüksek kira oranlarının önüne geçilirken Bakan Murat Kurum'dan yeni bir müjde daha geldi.

Son dönemlerin tartışmalı konusu kira zamları aldı başını gitti. Kiracılar ve ev sahipleri fahiş zam oranlarından dolayı mahkemelik olurken, geçen yıl kiraya zam oranı yüzde 25 ile sınırlandırılmıştı. 1 Temmuz'da sona erecek kira sınırı için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum kiracıları sevindirecek haberi verdi.

1665599772.png

KİRACILARI SEVİNDİREN HABER! SÜRE UZATILDI

Kiracılarına yüksek kira zammı yapan ev sahipleri için yüzde 25'lik sınır getirilmişti. 1 Temmuz tarihinde sonra erecek olan düzenleme sonrası kiracılar tedirgin olurken, Bakan Murat Kurum'dan kiracıları rahatlatacak açıklama geldi.

1676668026667-yalcin-dogan-2.jpg

BAKAN KURUM RESMEN AÇIKLADI

Bakan Kurum, 1 Temmuz ayında sona erecek olan yüzde 25'lik zam sınırının uzatılacağını belirtti. Sürenin ne kadar olacağı hakkında ise yakın zamanda açıklama yapılacağı belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (31)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
31 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN