Evinde fenalaşan genç hastanede öldü! Arkadaşları ifadeye alındı

Evinde fenalaşan genç hastanede öldü! Arkadaşları ifadeye alındı

Bursa Orhangazi'de arkadaşları ile birlikte yaşayan 21 yaşındaki Mustafa Can A., kaldığı evde hareketsiz halde bulundu. Mustafa Can A., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Mustafa Can A. ile aynı evi paylaşan 2 arkadaşı ifadeye alındı.

Olay Bursa'nın Orhangazi ilçesine bağlı Muradiye Mahallesindeki bir dairede meydana geldi. İddiaya göre; Mustafa Can A. (21), arkadaşları ile birlikte aynı evde kalıyordu. Gece odasına çekilen Mustafa Can A., sabah arkadaşları tarafından hareketsiz halde bulundu.

Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine emniyet ve sağlık ekipleri gönderildi. Mustafa Can A. ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Mustafa Can A. doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

ARKADAŞLARI İFADEYE ALINDI

Olay sonrasında Mustafa Can A. ile aynı evi paylaşan 2 arkadaşı ifadeye alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN