Evlilik düşünenlere Akbank'tan büyük jest! Düğün kredisinde sınırları aştı, 3 ay ertelemeli düğün kredisi...

Evlilik düşünenlere Akbank'tan büyük jest! Düğün kredisinde sınırları aştı, 3 ay ertelemeli düğün kredisi...

Akbank tarafından verilen müjde ile birlikte evlilik düşünen çiftler mutluluktan havalara uçtu. Çalışmaları başlatan Akbank düğün yapacak vatandaşlara 100 bin TL tutarında kredi imkanı sağlayacak. Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte çiftlerin gündeminde yer alan bu kampanya ile birlikte evlilikler biraz daha erken tarihe çekilebilir. Peki, Akbank düğün kredisi başvurusu nasıl yapılır? Akbank düğün kredisi şartları nelerdir? İşte tüm detaylar...

AKBANK EVLİLİK HAYALİ KURAN GENÇLERE MÜJDEYİ VERDİ

Akbank tarafından yapılan kampanya ile birlikte evlilik düşünen mutlu çiftlere müjde verildi. Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte düğünlerde artış beklenirken birçoğu çiftin ekonomisi bu duruma el vermiyor. Evlenecek kişilere Akbank'tan düğün kredi paketi duyuruldu.

Akbank tarafından duyurulan kredi kampanyası ile birlikte bir müjde daha duyurdu. Krediyi 3 ay ertelemeli olarak müşterisine sunacak. Evlilik düşünen çiftler istemesi halinde krediyi ödemeye 3 ay sonrasında başlayacak.

Ülkemizde yaşanan enflasyon ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle her geçen gün artan evlenme masrafı ve maaliyeti gençlere zor zamanlar yaşatmaya devam ediyor. Fakat Akbank tarafından yapılan açıklama ile birlikte gençlere yardım eli uzatıldı. Yapılan kampanya ile birlikte başvuru şartları ve başvuru detayları merak konusu oldu.

0a571a8217.jpg

GEREKLİ OLAN EVRAKLAR AÇIKLANDI

Akbank tarafından evlilik düşünen çiftlere sunulan düğün kredisinin bazı şartları yer alıyor. Vatandaşları en çok sıkıntıya düşüren konulardan birisi olan evlilik birçok masrafı ile gündemde yerini alıyor.

Düğün salonu ücret, ev eşyası, tatili, çeyizi ve diğer birçok masrafı ile birlikte evlenmek adeta bir sınav haline geldi. Akbank tarafından verilecek olan 3 ay ertelemeli düğün kredisi çiftler tarafından yoğun ilgi görülüyor. Düğün kredisine dair henüz başvuru tarihi paylaşılmadı. Başvuru için gerekli olan belgeler ise şu şekilde;

  • Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi
  • Gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge talep edilebilecektir.
  • Gelir Belgesi - Maaş bordrosu
  • Özel sektör çalışanlarından SGK Hizmet Döküm Belgesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN