Evlilik kredisi bekleyenler dikkat: Bakanlık açıkladı! Faizsiz 150 bin TL kredi verilecek

Evlilik kredisi bekleyenler dikkat: Bakanlık açıkladı! Faizsiz 150 bin TL kredi verilecek

Sıfır faizli 150 bin TL evlilik kredisi, ilk etapta deprem bölgesi ilan edilen 11 ilde ikamet edenlerin hizmetine sunulacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, evlilik kredisi bekleyen milyonlarca gence yeni ve önemli açıklamada bulundu. İşte, evlilik kredisi son durum...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz aylarda açıklamada evlilik kredisi ile yeni evlenecek çiftlere devletin destek olacağını ve aile kurumunun güçlendirileceğini söylemişti. Bu kapsamda ilk 2 yıl geri ödemesiz olmak üzere toplam 5 yıl vadeli 150 bin TL evlilik kredisi Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da ikamet edenlerin başvurusuna sunulacak.

EVLİLİK KREDİSİ DOLANDIRICILARINA DİKKAT

Yeni kurulacak Aile ve Gençlik Bankası tarafından sağlanacak evlilik kredisi için bekleyiş devam ederken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dolandırıcılara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, resmi kurumların ya da bakanlığın resmi internet siteleri dışında kaynağı belli olmayan bağlantılara itibar edilmemesi gerektiği belirtildi.

Vatandaşları dolandırmayı amaçlayan sayfalara dair sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "Vatandaşlarımızı dolandırmayı amaçlayan sahte internet sayfalarının ilgilileri hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN