Evren Devrim Zelyut sessizliğini bozdu! Yatırımcıya nefes aldıracak açıklama: Dolarda ve borsada yabancı planı!

Evren Devrim Zelyut sessizliğini bozdu! Yatırımcıya nefes aldıracak açıklama: Dolarda ve borsada yabancı planı!

Dolar kurunun 19 lirayı aşmasıyla birlikte uzman isimlerden açıklamalar geldi. Yatırımcıların yakından takip ettiği açıklamalarda önemli detaylar yer aldı. Borsa İstanbul açıklamasında ise 5 bin bandında yer aldığı paylaşıldı. Ünlü Ekonomist Evren Devrim Zelyut borsa ve dolara dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Borsaya ve dolar yatırımıyla uğraşmak isteyen vatandaşlara tüyolar verdi. Yabancıların dolar ve borsa planlarını duyurdu. İşte tüm detaylar...

ÜNLÜ EKONOMİSTTEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Yabancı yatırımcıların borsa ve dolara dair planları hakkında açıklamalarda bulunan Evren Devrim Zelyut değerlendirmelerini yatırımcı ile paylaştı. Açıklamalarına göre yabancı yatırımcılar borsaya dipten girerek BIST'in yukarı yönlü artışı ile birlikte kar edecek. Bu kapsamda ilk girecekler ise bankacılık sektörü olacağı belirtildi.

Bankaların zarar edeceğini söyleyen vatandaşlara ise bu işten anlamadıklarını ifade etti. Zelyut, yatırımcılara verdiği tüyolar ile birlikte doları bahar aylarında üstlerden alıp zarar etmeniz ile birlikte borsa gidiyor diyerek borsaya zirveden girmemeniz gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Borsanın dipte olduğu zamanlarda uzmanların açıklamaları ile birlikte bilançosu en iyi şirketlerde uzun vadeli pozisyon açmayı değerlendirme altına alabileceğinizi ifade etti. Risk ve fırsatların bir arada olduğu bu durumlar hakkında, dolar ve borsanın sürekli çıkıp inmeyeceğinin altını çizdi.

evren-devrim-zelyut-dolar-tahmini.webp

EVREN DEVRİM ZELYUT DOLAR TAHMİNİ

Dolar kuruna dair kritik açıklamalarda bulunan uzman isim 19 TL ile 20 TL arasında yaşanan direncin seçim sonrasında kırılabileceğine dikkat çekti. Bu durumda ise dolar kurunun 23 seviyelerine kadar yükselme ihtimalini gözler önüne serdi.

Fakat, Millet İttifakı zaferi ile birlikte yabancı girişlerde çekilme yaşanmasıyla birlikte kurda yaşanan denge arayışı ile 17 TL ile 18 TL'ye seviyelerinden işlem görebilir.

evren-devrim-zelyut-dolar-22-tl-olacak.webp

DOLAR YATIRIMCISINA KRİTİK UYARI!

Yatırımcı vatandaşlara uyarılarda bulunan uzman isim Evren Devrim Zelyut açıklamalarına devam etti. Dolar kurunun zirveye ulaşması ile birlikte panik yaparak dolar almamanız konusunda uyarılarda bulundu. Dolar kurunu zirveden almanız halinde yabancı yatırımcı doları size zirveden satarak borsaya girmeyi başaracak. Türk firmalarının önü ise yeni yöntem ile açılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN