EYT'de ilk maaş ne zaman yatıyor belli oldu! Cumhurbaşkanı bizzat duyurdu, o tarihte ilk maaş hesaplara yatıyor

EYT'de ilk maaş ne zaman yatıyor belli oldu! Cumhurbaşkanı bizzat duyurdu, o tarihte ilk maaş hesaplara yatıyor

Ülkemizin gündeminde sürekli olarak yer alan EYT ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni açıklamalar geldi. Geçtiğimiz gün yer aldığı canlı yayında gündem hakkında açıklamalarda bulunan Erdoğan, EYT'lilere ödenecek ilk maaşın tarihi verdi. Ayriyeten ikinci el konut için finansman desteği çalışmalarının başladığı müjdesini de verdi. Peki EYT'liler ilk maaşı ne zaman alacak? İşte tüm detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeli haberler!

Son zamanların en çok konuşulan konularından birisi olan EYT ile ilgili meraklar giderilmeye devam ediliyor. Son olarak belirtilen EYT'liler üzerine birçok soru işareti meydana çıktı. EYT'lilerin kafasında yer alan "ilk maaş ne zaman alınacak?" sorusu geçtiğimiz gün cevaplandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından cevaplanan EYT soruları büyük ilgi gördü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz gün TRT ekranlarında katıldığı canlı yayın ile birlikte müjdeli haberleri de verdi.

Ortak yayından gündeme dair açıklamalarda bulunan Erdoğan kritik noktalara değindi. EYT'lilerin ilk maaşlarını şubat ayında veya mart ayı içerisinde alacağının altını çizen Erdoğan müjdeyi verdi.

0092f12b1431-eng-picture-20181213-17140947-17140946.jpg

EYT'lilere ilk maaş müjdesi!

Sadece EYT için değil ikinci el konut finansman desteği hakkında da açıklamalarda bulunan Erdoğan gündemin seyrini değiştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada ikinci el konuta finansman desteği için çalışmaların başladığını duyurarak, "AK Parti olarak bir an önce teklifi yasalaştırarak vatandaşlarımıza haklarını vermek istiyoruz. Emeklilikte yaşa takılanlar kapsamında emekliliğe hak kazanan vatandaşlarımıza, ilk aylıkları şubat ya da mart gibi bağlanabilir. Sorunu kökten çözmek için bir irade koyduk, bu irademizin arkasındayız. Projenin planlama aşaması devam ediyor, somutlaşan çalışmayı kamuoyuyla paylaşacağız." sözlerine yer verdi.

lyqs3y-x.jpg

Kritik detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalar üzerine EYT'yi görüşmek üzere gözleri Plan Bütçe Komisyonu'na yöneltti. Sunulan teklif komisyon aşamasından sonra Genel Kurul aşamasına gelerek kabul edilmesi dahilinde Resmî gazetede yayınlanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN