EYT'den faydalananlar dikkat etsin! Vakıfbank'tan dudak uçuklatan rakam geldi, Cazip promosyon hamlesi...

EYT'den faydalananlar dikkat etsin! Vakıfbank'tan dudak uçuklatan rakam geldi, Cazip promosyon hamlesi...

2023 yılı ile birlikte gündeme gelen EYT düzenlemesi sonucunda emekli promosyon rekabeti yeniden hız kazandı. Bankalar tarafından güncellenen emekli promosyon ödemelerine son noktayı Vakıfbank koydu. Vakıfbank tarafından güncellenene emekli promosyonları dikkat çekti. Emekli maaşına göre verilecek olan promosyon ödemeler ise dikkat çekti. İşte tüm detaylar...

EYT'LİLERE DEV PROMOSYON

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin TBMM Genel Kurulu tarafından kabul edilmesi ve ardından Resmi Gazete'de yayınlanması ile birlikte yürürlüğe girdi. Emekli vatandaşların yakından ilgilendiği promosyon ödemeleri rekabeti ise büyük bir hız kazandı.

Bankalar arasında canlanan promosyon rekabetine noktayı Vakıfbank koydu. Vakıfbank tarafından açıklanan emekli promosyon kampanyası ile birlikte 7 bin 500 TL ile 10 bin TL (10 bin TL haricinde) emekli maaşı alan vatandaşların 3 yıl için toplamda 4 bin 500 TL promosyon ödemesi alacağını ifade etti.

Emekli vatandaşlar maaşlarını promosyondan faydalanmak için Vakıfbank şubesini ziyaret etmesi gerekir. Ayriyeten ATM cihazları, Vakıfbank Mobil Bankacılık ve E-Devlet sistemi üzerinden de bu işlemler gerçekleştirilebilir.

0x0-bankalar-promosyon-yarisina-girdi-emekliye-5500-tl-odeme-1658732576860.jpg

VAKIFBANK PROMOSYON ÖDEMELERİNİ GÜNCELLEDİ

Vakıfbank tarafından duyurulan emekli promosyonları ise emekli vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. EYT düzenlemesinin kabul edilmesiyle birlikte büyük ilgi gören promosyon ödemeleri vatandaşlar tarafından yakın takibe alındı. Yaşanan güncellemelerden ise anlık olarak bilgi sahibi olunuyor. İşte Vakıfbank tarafından paylaşılan güncel emekli promosyon rakamları şu şekilde;

  • 3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 3.000 TL,
  • 3.500 ile 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 3.500 TL,
  • 7.500 ile 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 4.500 TL,
  • 10.000 TL ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam 5.000 TL promosyon ödemesi gerçekleştirilecek.

114-t2h7.webp

PROMOSYON ÖDEMESİ NASIL ALINIR?

Vakıfbank tarafından duyurulan emekli promosyonundan faydalanabilmek için maaşınızı Vakıfbank'a taşımanız gereklidir. Maaş taşıma işlemi ile birlikte Vakıfbank ile 3 yıllık aynı bankadan maaş alacağınıza dair taahhüt imzalamanız durumunda destek ödemesinden faydalanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN