EYT'lilere şartsız 10 Bin TL! Cebiniz paraya doymayacak! son 20 gün

EYT'lilere şartsız 10 Bin TL! Cebiniz paraya doymayacak! son 20 gün

EYT yasasının Meclis'ten geçmesiyle milyonlarca mağdur bir günde emekli olmuştu. Maaşlarını alacak olan EYT'lilere bankalarda kesenin ağzını açtı. Promosyanda yarışan bankalar EYT'lilere 10 bin lira kadar promosyon veriyor. Denizbank'tan da EYT'lileri sevindiren duyuruyu yaptı. Maaşını götürene 10 Bin Lira verecek. İşte son başvuru tarihi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar müjdeli haberi 2023 yılında aldı. Yıllardır verdikleri mücadeleyi kazana EYT'liler emekli olurken, gözler banka promosyonlarına döndü. Bankalar EYT'liler için adeta sıraya girdi. Denizbank ise diğer rakiplerine golü attı. Maaşını Denizbank'a taşıyan EYT'lilere hemen 10 Bin TL promosyon fırsatı sağlanacak. Peki son tarih ne zaman? İşte detaylar...

eytliler.jpg

Denizbank, milyonlarca EYT'liye müjdeli haberi internet sitesinden verdi. Maaşını ilk kez Denizbank'tan alanlara ve 3 yıl Denizbank'ta kalma sözü verenlere 10 Bin Lira promosyon verilecek.

KAMPANYA DETAYLARI ŞÖYLE:

Milyonlarca emekli için bankalar sıraya girerken Denizbank yaptığı duyuru ile EYT'lileri sevindiren bir kampanya başlattı. SGK'lı olup emekli olan kişiler Denizbank'tan maaşı almak için taahhüt verirse ve 3 yıllık söz verirse 10.000 TL'ye varan nakit promosyonu kapacak.

eytlilermaas.jpg

KAMPANYADA 3 YIL KALMA SÖZÜ

Eğer 3 yıl sözü verip geri cayan olursa kıstelyevm usulü geri alım gerçekleşecek. Kampanyayı duyan EYT'liler bankaya gitmeden Mobil Bankacılık uygulamasından ya da e-devlet üzerinden maaşlarını Denizbank'a aktarabilir.

denizbank.jpg

BANKAYA GİTMEYE GEREK YOK! TEK TUŞLA 10 BİN LİRAYI ALIN

Promosyon içinse yine Mobil Bankacılık ya da 0850 222 0 800 iletişim hattını arayarak maaşlarını 3 yıl süre ile Denizbank'tan alma sözü verecekler. Başvuru sonrası maaşını ilk kez Denizbank'tan alacakların promosyonlarını maaş sonrasında 2 iş günü içerisinde hesabınıza hemen aktarılacak.

Son başvuru tarihi ise 30 Nisan 2023

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN