EYT'nin kapsamı genişliyor! O tarihten önce sigortalı olanlar da emekli olacak... Meclis'teki teklifte sürpriz detay

EYT'nin kapsamı genişliyor! O tarihten önce sigortalı olanlar da emekli olacak... Meclis'teki teklifte sürpriz detay

EYT'den emekli olmak isteyen birçok kişiyi sevindiren açıklama geldi. O tarihten önce sigortası bulunanlara emeklilik yolu göründü. Meclise sunulan teklifteki sürpriz detay herkesin yüzünü güldürüyor. İşte EYT düzenlemesi hakkındaki tüm detaylar…

EYT düzenlemesi kapsamında yapılan açıklamalar dikkatle takip ediliyor. Yıllarca emek emek çalışan birçok kişi emeklilik fırsatını değerlendirmek için EYT düzenlemesini bekliyordu. Düzenlemenin yasalaşması ile birlikte pek çok kişi emekli olurken tarih kısıtlamasına takılan vatandaşta hüsrana uğradı. Meclis gündeminde yer alan EYT düzenlemesindeki sürpriz detay emeklilik hayali olan vatandaşında yüzünü güldürdü. 28 yıllık SGK başmüfettişi İsa Karakaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile müjdeyi duyurdu. İşte EYT düzenlemesi hakkındaki tüm detaylar…

EYT BEKLEYENLERE MÜJDE VERİLDİ

EYT düzenlemesi ile birlikte emekli olmak için fırsat bekleyen vatandaşların yüzünü güldüren haber İsa Karakaş'tan geldi. Emeklilik kanun teklifi kapsamında emeklilikte kademe olmadığını daha önceden belirttiğini ifade eden Karakaş, teklifin TBMM komisyonuna kadar ulaştığını belirtti. Düzenleme kapsamında 09.09.199 tarihi ile 23.05.2022 tarihleri arasında yaş şartı olmaksızın emeklilik yolunun açıldığını öngören Karakaş, EYT kapsamının genişletilebileceğinin altını çizdi. Sosyal medya hesabı X üzerinden paylaşımda bulunan İsa Karakaş şu ifadeleri dile getirdi:

“DEĞERLİ ARKADAŞLAR

EMEKLİLİK KANUN TEKLİFİ "EMEKLİLİKTE KADEME" olmadığını önceden söylemiştim. Verilen Teklif TBMM komisyonlarına kadar geldi. Teklifte 09/09/1999 ila 23/5/2002 tarihleri arasında YAŞ olmadan emeklilik öngörüyor. yani EYT KAPSAMININ GENİŞLETİLMESİ denebilir.”

eyt-isa-karakas.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN