EYT'yi önceden bilmişti! Şimdi de kademeli emeklilik müjdesi için tarih verdi

EYT'yi önceden bilmişti! Şimdi de kademeli emeklilik müjdesi için tarih verdi

Uzman isim EYT’yi önceden bilerek duyurmuştu! Şimdi de kademeli emeklilik için müjdeli haberi verdi… Üstelik tarihi bile duyurdu. Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren bu haberin detayları uzman isim tarafından açıklandı. İşte Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun'dan önemli detaylar…

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, EYT’ye ilişkin daha önce yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen isimler arasında yer alıyor. Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren EYT’ye ilişkin önemli detayları paylaşan Erdursun bu kez de kademeli emeklilik konusuna ilişkin önem taşıyan bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım…

UZMAN İSİMDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA GELDİ

Çalışan her insanın en büyük hayali emekli olmaktır. Emekli olup rahat rahat yaşamak isteyen vatandaşlar bunun için hem erken emekli olmak isterken hem de emekli maaşlarının da iyi olmasını ister. Bu kapsamda bazı durumlar kişilerin erken emekli olma şansı yakalamalarını sağlayabilir. Kademeli emeklilikte bunlardan biridir. Kademeli emeklilik, sigortalı çalışanların belirli bir yaşa ve prim gün sayısına ulaştıklarında kısmi olarak emekli olmalarını sağlayan bir sistemdir. Kademeli emeklilik sistemi, emeklilik yaşını ve prim ödeme gün sayısının kademeli olarak artırılmasını amaçlamaktadır. Dolayısıyla şartları sağlayan kişiler zorunlu olan emekli yaşını beklemeden emekli olabilir.

yeni-proje-1.jpg

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun ise kademeli emekliliğe ilişkin çok önemli bir detay paylaştı. Kademeli emeklilik hayali kuranlara resmen tarih verdi.

O TARİHTE GÜNDEM OLACAK

Özgür Erdursun, yaptığı paylaşımda, “Kademeli emeklilik, bir sonraki Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi siyasilerin gündemi olur” ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN