Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, yeni dönem projelerini açıkladı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, yeni dönem projelerini açıkladı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Cumhur İttifakı'nın Eyüpsultan Belediye Başkan adayı olarak, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik vizyon projelerini tanıttı. Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen tanıtım etkinliğinde konuşan Köken, ilçenin kültürel ve sosyal yaşamını zenginleştirecek önemli projeleri kamuoyuyla paylaştı.

Cumhur İttifakı'nın Eyüpsultan Belediye Başkan adayı ve mevcut başkanı Deniz Köken, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik vizyon projelerini tanıttı. Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen tanıtım etkinliğinde konuşan Köken, ilçenin kültürel ve sosyal yaşamını zenginleştirecek projeleri paylaştı.

Başkan Köken, spordan sanata, eğitimden sağlığa kadar 90 önemli eseri hayata geçirdiklerini belirtti ve Eyüpsultan'ı İstanbul'un cazibe merkezlerinden biri haline getirdiklerini vurguladı. Gelecek beş yıl için planladığı projeleri detaylarıyla anlatan Köken, Eyüpsultan'ın yaşam kalitesini daha da artıracak yenilikler üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

Etkinlikte, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Genel Başkanı Ekrem Erdem gibi önemli isimler ve çok sayıda vatandaş da hazır bulundu.

Köken'in projeleri, "Yaşayan Şehir, Sağlık Şehri, Yeşil Şehir, Spor Şehri, Kültür Şehri, Eğitim Şehri ve Teknoloji Şehri" olmak üzere yedi ana kategoride sunuldu. Kadınlara özel olarak tasarlanacak Kadınlar Lokali ve emekliler için İkinci Bahar Kıraathaneleri gibi sosyal yaşam alanları da projeler arasında yer aldı.

Köken ayrıca, Eyüpsultan'a yeni spor tesisleri, sosyal konutlar, engelsiz yaşam kompleksi ve yeşil alanlar kazandırılacağını müjdeledi. Güneş enerjisi kullanımını artırmayı hedefleyen Köken, Eyüpspor için yeni bir stat yapılacağını da açıkladı.

Alibeyköy, Yeşilpınar, Düğmeciler, Çırçır ve Çobançeşme mahallelerinde meydanlar oluşturulacak ve otopark sorununa çözümler getirilecek. Köken, Eyüpsultan'ın kültürel ve sosyal yaşamını zenginleştirecek bir dizi yeni projeyle ilçeyi daha yaşanabilir bir hale getirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN