Fatih Erbakan: Amerikan doları kalkacak, İslam dinarına geçeceğiz

Fatih Erbakan: Amerikan doları kalkacak, İslam dinarına geçeceğiz

Sakarya'da düzenlenen "İstanbul'un Fethi" programında konuşan Yeniden Refah lideri Erbakan, "Siyonizm'in en önemli sömürü aracı olan Amerikan doları ortadan kaldırılacak ve İslam dinarına geçilecek inşallah" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Milli Gençlik Derneği tarafından Sakarya Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen "İstanbul'un Fethi" programına katıldı. Programda fethin yıl dönümünü kutlayan Erbakan, Ayasofya'nın bu tarihi olayın en önemli sembollerinden biri olduğunu vurguladı.

1kapak.jpg

Erbakan, "Ayasofya, merhum Erbakan hocamızın yıllar boyunca ifade ettiği gibi Hakk'ın batıla galebe çalmasının, Hakk'ın batıla üstün gelmesinin en önemli sembollerindendir. Ayasofya'nın Sultan Fatih tarafından kiliseden camiye dönüştürülerek ibadete açılması, fethin insanlık tarihine vurulmuş mührüdür." dedi.

İSLAM BİRLİĞİ VE ADİL DÜNYA HEDEFİ

Erbakan, Ayasofya Camisi'nin İstanbul'un İslam toprağı olduğunun ve öyle kalacağının en önemli göstergesi olduğunu belirtti. Bu durumun doğrudan doğruya Fatih Sultan Mehmet Han tarafından vakıf senediyle teminat altına alındığını ifade eden Erbakan, Milli Görüşçüler olarak, Ayasofya Camisi'nde kılınacak bir cuma namazının ardından İslam Birliği'nin kurulduğunu ilan etme hedeflerini yinelediklerini vurguladı. Erbakan, "Türkiye'nin öncülüğünde İslam Birliği'ni ve adil bir dünyayı kurarak başta Gazze, Doğu Türkistan, Keşmir olmak üzere tüm dünyadaki mazlumların kurtuluşuna vesile olacağımızı buradan bütün dünyaya bir kez daha haykırıyoruz." diye konuştu.

1kapak-001.jpg

YENİ DÖNEMDE YENİ FETİHLER

Erbakan, Mekke'nin, Kudüs'ün ve İstanbul'un fethi gibi yeni dönemde yeni fetihleri gerçekleştireceklerini belirtti. "Dış politikada fetihler gerçekleştireceğiz; tekebbür, çifte standart, savaşlar, işgaller olmayacak, kaba kuvvet değil, hak ve haklılık üstün tutulacak. Ekonomide fetihler gerçekleştireceğiz; sömürü, faiz, haksız kazançlar olmayacak, nimet, külfet dengesi dengelenmiş olacak, haksız vergiler olmayacak. Siyonizm'in en önemli sömürü aracı olan Amerikan doları ortadan kaldırılacak ve İslam dinarına geçilecek inşallah. Paylaşımda adalet temsil edilecek. Cenaballah'ın 8 milyar insan için bahşettiği nimetler, 8 milyar insan arasında adaletli şekilde paylaşılacak. Hukuk alanında fetihler gerçekleştireceğiz; çifte standart değil, adalet hakim olacak, kul haklarına riayet edilecek. Güçlüler haklı sayılmayacak, haklılar güçlü olacak inşallah. Bütün bunlarla zihinlerde fetihler gerçekleştireceğiz. Namaz kılan, Siyonizm kölesi olmayı reddeden nesilleri yetiştireceğiz inşallah." şeklinde konuştu.

1kapak-002.jpg

ETKİNLİKTE DİĞER KATILIMCILAR

Milli Gençlik Derneği Genel Başkanı Ahmet Özvatan da katılımcıları selamlayarak İstanbul'un fethinin yıl dönümünü kutladı. "Fetih" ve "Gazze" sinevizyonlarının gösterildiği etkinlikte, sanatçı Ammar Acarlıoğlu ezgilerini seslendirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN