Fatih Terim Seçil Erzan'dan şikayetçi: Bankada olması gereken 3 milyon dolar yok

Fatih Terim Seçil Erzan'dan şikayetçi: Bankada olması gereken 3 milyon dolar yok

'Fatih Terim Fonu' olarak bilinen dolandırıcılık soruşturmasında Fatih Terim'in Seçil Erzan'dan şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Fatih Terim daha önce de söylediği gibi gizli fondan haberi olmadığını ifade ederken bankadan 3 milyon dolar alacağı olduğunu iddia etti.

Türkiye'nin gündeminden iki aydır düşmeyen 'Fatih Terim Fonu' olarak da bilinen dolandırıcılık soruşturmasında önemli bir ayrıntı ortaya çıktı.

49 kişiden yaklaşık 55 milyon dolar para alan Eski Denizbank Şube Müdür Seçil Erzan, 226 yıl hapsi isteniyor. Görülen mahkemede Erzan, dona isminin verildiği Fatih Terim'den 300 bin dolar para aldığını ifade etti. Fatih Terim ise gizli fondan haberi olmadığını, bankadan 3 milyon dolar alacağı olduğunu savundu.

Ortaya çıkan yeni bilgiyle Terim'in Erzan’dan şikayeti olduğu ve şikayetiyle ilgili soruşturma başlatıldığı da ortaya çıktı.

'BANKADA OLMASI GEREKEN 3 MİLYON DOLAR YOK'

CNN Türk'te yer alan habere göre; Terim'in avukatı iddialara ilişkin açıklama yaptı. Avukat Tufan Karataş; Fatih Terim'in Seçil Erzan'a para vermediğini, Terim’le banka arasında para alışverişi olduğunu söyledi. Terim’in bankada 3 milyon dolardan fazla parası olması gerektiğini belirten Karataş; bu paranın Erzan tarafından yatırım amaçlı kullanıldığını, hesaplarında dikkat çekmeyecek şekilde eksilme olduğunu iddia etti.

11 TEFTİŞ İSTENDİ

Erzan'ın milyonlarca dolar topladığı dönemde müdürlüğü yaptığı şubesinde 11 kez teftiş geçirdiği ortaya çıktı. Hazırlanan BDDK raporunda, “Banka müdürü Erzan’la ilgili usulsüz bir işlem tespit edilemedi” denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN