Seçil Erzan'ın mal varlığı MASAK raporunda! Aldığı maaş ortaya çıktı

Seçil Erzan'ın mal varlığı MASAK raporunda! Aldığı maaş ortaya çıktı

Milyonlarca dolarlık "gizli fon" vurgununun kilit ismi Seçil Erzan'ın mal varlığı MASAK raporuyla ortaya çıktı. Rapora göre Seçil Erzan 75 bin TL maaş alıyor. Erzan'ın, aldığı arsalar ve hesaplarındaki yüksek tutarlı para transferleri dikkat çekti.

Yüksek getirili fon adı altında 'ponzi' sistemi kuran Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanmasına devam ediliyor. Aralarında ünlü futbolcuların da bulunduğu çok sayıda kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla yargılana Seçil Erzan'la ilgili detaylar kamuoyunun gündeminde. Seçil Erzan’la ilgili hazırlanan MASAK raporunun detayları belli oldu.

Habertürk’ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, işte rapordan ayrıntılar...

SEÇİL ERZAN'IN ALDIĞI MAAŞ ORTAYA ÇIKTI

MASAK analiz raporuna göre, Seçil Erzan’ın sigorta başlangıç girişi, 25 Eylül 2000. Denizbank'ta Banka müdürü olarak çalışan Seçil Erzan'ın, mart ayındaki maaşı 75.060 TL.

DİKKAT ÇEKEN ARSA SATIŞI

Seçil Erzan MASAK raporunda yer alan bir arsa satışı da “Analiz konusu şahıslardan Seçil Erzan tarafından güncel değeri yaklaşık 7.500.000 TL olan Tekirdağ Çorlu'da 391 Ada 4 parseldeki konut niteliğindeki taşınmazın 08.12.2022 tarihinde edinildiği, sonrasında 21 gün sonra 3. şahsa satışın gerçekleştirildiği” ifadeleriyle dikkat çekti.

KREDİ ÇEKMİŞ

Rapora göre, Seçil Erzan’ın 2022 yılı mart ve nisan aylarında toplamda 119 bin TL tutarlı iki adet bireysel ihtiyaç kredisi çekti. Erzan’ın, bankacılık transfer işlemlerindeki ‘Bozcaada’ ifadesi sık görüldü.

YÜKSEK TUTARLI PARA TRANSFERLERİ

Seçil Erzan’ın banka hesaplarına gelen yüksek tutarlı para transferleri de görüldü

Erzan’ın 17 Mayıs 2022 tarihinde intikal yolu ile edindiği Çanakkale ili Bozcaada ilçesi 374 ada 28 parseldeki bağ niteliğindeki yüzde 75 hisse oranlı taşınmazının da olduğu görüldü.

Raporda, Seçil Erzan’ın Denizbank Çorlu Orion Şubesi'nde bir kiralık kasası olduğu belirtiliyor. Kasadan çıkan altınlara el konulmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN