Seçil Erzan'ın 'ismini veremem korkuyorum' dediği isim ilk kez konuştu: Yapanların Allah belasını versin...

Seçil Erzan'ın 'ismini veremem korkuyorum' dediği isim ilk kez konuştu: Yapanların Allah belasını versin...

Ünlü isimleri dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan'ın ifadelerinde yer alan 'İsmini veremem korkuyorum' sözleri dikkat çekmişti. O ismin kim olduğu konusunda farklı iddialar ortaya atıldı. İddiaların odağındaki isimlerden Varujan Mor konuştu. "Yapanların Allah belasını versin" diyen Mor'un açıklamaları dikkat çekti.

Ünlü futbolcuların da müşteki olarak yer aldığı dolandırıcılık davasında Denizbank şube müdürü Seçil Erzan’ın ifadesinde 'ismini veremem korkuyorum' dediği ve Kapalıçarşı’da olduğunu iddia ettiği isim halen gizemini koruyor. Bir TV yayınında bu ismin kuyumcu Varujan Mor olduğu iddia edildi.

Varujan Mor, Patronlar Dünyası'ndan Ali Kemal Erdem'e konuştu.

Mor'a 2009 yılında tefecilik suçlamasıyla dava açılmış ancak 15 sanığın yargılandığı davada 10 yıl sonra yargılanan isimlere 2019’da beraat kararı çıkmıştı. Mor, Seçil Erzan’i tanıdığı iddiasının doğru olmadığını öne sürdü.

ppppp.jpg

'TANIMIYORUM'

Mor "Siz Seçil Erzan’ı tanıyor musunuz?” sorusuna “Yok hayatımda görmedim. Sizin gibi televizyondan gördüm. Ne Denizbank’la benim bir liralık alışverişim, tasarruf olmuş. Ne Seçil’i tanırım ne de Denizbank’la benim bir liralık alışverişim olmuş” yanıtı verdi.

Mor’a, Erzan’a bir araç içerisinde "Sana vermiş olduğumuz Muci'nin ve Nazlı'nın senedinde her ikisinin de hiçbir çıkarı yok" dediği görüntülerin ardından ismi ortaya atılan “Muci” lakaplı İranlı Hakkani’yi tanıyıp tanımadığı da soruldu.

Mor, bu soruya da “Çarşıda bir ton İranlı var ama öyle birini de tanımıyorum" dedi.

'YAPANLARIN ALLAH BELASINI VERSİN'

TV Yayınında kendisiyle ilgili “Yabancı uyruklu” denmesine de tepki gösteren Mor, “Kardeşim ben doğma büyüme İstanbulluyum, Türk vatandaşıyım. Askerliğimi Erzurum’da yapmışım. Şu bankacılık olayındaki dosyalarda milyonda bir tane bizimle ilgi şey var mı? Bunu yapanların da Allah belasını versin, bankacının da Allah belasını versin.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN