Seçil Erzan'ın 'Bana para sattı' dediği Ayhan Akman'dan iddialara yanıt: Borcum yok alacağım var

Seçil Erzan'ın 'Bana para sattı' dediği Ayhan Akman'dan iddialara yanıt: Borcum yok alacağım var

Fatih Terim Fonu' olarak bilinen dolandırıcılık davasında Erzan'ın, "Ayhan Akman verdiğinden fazlasını almıştır. Kendisinden faizle para satın aldım. Faizle verdiği parayı geri aldı. Kendisinden yüklü miktarda alacağım var" iddiasında bulunduğu Akman'dan yanıt geldi. Akman, Erzan'dan şikayetçi olduğunu söylerken iddiaları, "Kendisinden ana parama yakın bir parayı geri aldım. Bana 10-20 bin dolar borcu bulunmaktadır. Beni dolandırdı. Şikayetçiyim" şeklinde kesin bir dille yalanladı.

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen 'Fatih Terim Fonu' ismiyle de bilinen soruşturmada Galatasaray'ın eski oyunlarından Ayhan Akman'ın 'şikayetçi' kimliğiyle vermiş olduğu ifade ortaya çıktı.

Dolandırıcılık davasında baş kahraman olan Seçil Erzan, ifadesinde, "Ayhan Akman verdiğinden fazlasını almıştır. Kendisinden faizle para satın aldım. Faizle verdiği parayı geri aldı. Kendisinden yüklü miktarda alacağım var" demişti.

'BANA 10-20 BİN DOLAR BORCU VAR'

Soruşturma kapsamında Ayhan Akman, bu iddiaları, "Kendisinden ana parama yakın bir parayı geri aldım. Bana gene 10-20 bin dolar borcu bulunmaktadır. Beni dolandırdı. Şikâyetçiyim" şeklinde yalanladı.

FONA NASIL GİRDİĞİNİ ANLATTI

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Akman, Seçil Erzan'ı yaklaşık olarak 11 yıldır tanıdığını iddia etti. Bu zamana kadar kendisi ile bankacılık işlemleri dışında herhangi bir iletişiminin olmadığını öne süren Akman, özel fon vurgununa nasıl dahil olduğunu şu ifadelerle anlattı:

“Şöyle ki: bir gün beni arayarak bir yatırım fonundan bahsetti. Zaten banka müdürü olduğu için kendisine güveniyordum. İlk olarak 2022 yılının Haziran ayında Seçil Erzan beni bankaya davet etmişti. Ben de görüşmen amacıyla yanına gittim. İlk olarak 100 bin dolar para verdim. Toplamda ise 950 bin dolar parayı Seçil Erzan'a teslim ettim.

Yaklaşık 10 aylık bir süreçte Seçil Erzan beni sık sık aradı. Her seferinde benden fona yatırım yapmamı istedi. Beni bu fona daha fazla para vermem konusunda kandırdı. Toplam peyderpey hatırladığım kadarıyla Erzan'a her defasında 100- 200 bin dolar para verdim. Bahsettiğim gibi toplamı 950 bin dolandırdı.

1466939164798.jpgAyhan Akman

Fakat Seçil Erzan bu zamana kadar kendisine yatırım amacıyla verdiğim parayı bana iade etmiştir. Ancak bu paraları bana kâr payı olarak vermiştir. Ben verdiğim paraların zaman zaman Seçil Erzan'ın odasında zaman zaman bankanın yanında bulunan pastanede teslim etmiştim."

'SEÇİL ERZAN BENİ DOLANDIRDI'

Akman, Erzan’ın “Kendisinden yüklü miktarda alacağım var” iddiasına yanıt

Erzan'ın ifadesinde, "Ayhan Akman verdiğinden fazlasını almıştır. Akman'a da fon vaadinde bulunmadım. Kendisinden faizle para satın aldım ancak kendisi çok daha fazla faizle verdiği parayı geri aldı. Kesinlikle Akman'a hiçbir borcum bulunmamaktadır. Aksine kendisinden yüklü miktarda alacağım vardı" şeklindeki iddialarına ise Akman şu şekilde yanıt verdi:

"Kesinlikle hiçbiri doğru değildir. Hayatım boyunca kimseye para satmadım. Seçil Erzan'dan verdiğim parayı istediğim zamanlar başta beni epey bir süre oyaladı. Ben de bu durumu bankada çalışan yöneticilere anlatacağımı söyledim. Hatta bir gün ismi geçen banka yöneticisi ile fotoğraf çekinip, bu fotoğrafı Erzan'a WhatsApp üzerinden gönderdim. Amacım Seçil Erzan'ın benden aldığı paraları geri almaktı. Fakat sonrasında Erzan zaten kendisine verdiğim parayı bana geri vermişti. Daha doğrusu kendisinden ana parama yakın bir parayı geri aldım.

Bana gene 10- 20 bin dolar borcu bulunmaktadır. Erzan, hakkımda neden böyle bir iftirada bulunmuştur anlamış değilim. Benden hiçbir şekilde alacağı yoktur. Seçil Erzan beni dolandırmıştır. Kendisinden şikayetçiyim. Erzan dışında banka yöneticilerinden şikayetçi değilim.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN