Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin bebeğini kaybetti

Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin bebeğini kaybetti

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin üzücü haberi sosyal medyada duyurdu. Geçtiğimiz günlerde bebek beklediğini duyuran Merve Terim Çetin, bebeğini kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin, 2011 yılında Ahmet Baran Çetin ile dünyaevine girdi. Yaman adında bir oğulları bulunan Merve Terim Çetin geçtiğimiz günlerde bebek beklediklerini, fakat hamileliğinin riskli olduğunu belirtti. 38 yaşındaki Çetin, karnındaki bebeğini kaybettiğini sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyurdu. Üzücü haberi kamuoyuyla paylaşan Merve Terim Çetin, "Seni göremesek de çok sevdik oğlum, başka bir hayatta buluşuruz elbet" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.


Merve Çetin Terim, Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

Sesim, soluğum, sevincim, heyecanım kesildi.

Bu hayatta en çok anne olmayı sevdim diyerek başladığım hikâyenin sonu malesef güzel bitmedi. Yolumun zor ve uzun olduğunu biliyordum. Korkularım, endişelerim ilk günden beri vardı ama umudum hepsini aşacak güçteydi. Belki de bu yola çıktığım için deli olduğumu düşünen herkes haklıydı...
Kimseyi duymak, kimseyle konuşmak istemiyorum. İçimde nereye akıtacağımı bilemediğim koca bir keder nehri var.

Fiziken ve ruhen çok yorgunum, Kabullenme safhasına geçmem için biraz zaman, biraz da anlayışa ihtiyacım var.

Bana yeniden başlayacak gücü bulana kadar müsaade edin…Güzel günlerde buluşmak dileğiyle... Seni göremesek de çok sevdik oğlum, başka bir hayatta buluşuruz elbet...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN